HCL.HR

Riješen spor oko Killer Instincta, Microsoft registrirao ime Glacier Blast

Renato Pedišić 07.04.2013.   •   4 komentara


Microsoft se bacio na skupljanje prava na igre pa je tako upravo riješio spor s Foxom oko Killer Instincta, a nedavno su registrirali i ime Glacier Blast te domenu GlacierBlastGame.

Microsoft i Fox su se dogovorili, a prava na Killer Instinct brend podijeljena su između te dvije tvrtke, prenosi vrijedno društvo s NeoGafa. Potpisan je ugovor o “suživotu”, a Fox se neće buniti ako Microsoft iskoristi ime i zaštitne znakove Killer Instincta. Ovakve vijesti možda znače da Microsoft ima ozbiljne planove s Killer Instinct trademarkom u smislu nove igre u tom serijalu tabačina, ali trenutno ništa konkretno nije najavljeno.

Ono što je definitivno opipljivo je Microsoftova registracija imena Glacier Blast. Microsoft je naime podnio zahtjev za zaštitu tog imena prije nekoliko dana (točnije, 1. travnja), a domena na ime GlacierBlastGame već se od kraja prošlog mjeseca nalazi u Microsoftovim rukama. Po ovome ‘Game’ očito je da se radi o nekoj novoj igri, ali Microsoft ni u tom pogledu još ništa konkretno nije najavio. Po samom imenu rekli bismo da je riječ o kakvoj novoj arkadnoj igri, ali tko zna – možda čak ima veze i s Killer Instinct trademarkom; sjećate se vanzemaljskog momka imena Glacius?

Komentari (4)

 • l)oolvl

  07.04.2013 - 12:17

  o da, to je bila najbrutalnija igra u svoje vrijeme. bog daj da naprave nastavak

 • hellcome

  07.04.2013 - 12:40

  Napokon nesto sto ce donijeti osmijeh na lica starih gamera. Nice! 🙂

 • SonOfOsiris

  07.04.2013 - 16:38

  ehh to su bila vremena, najjači soundtrack ikad

  • hellcome

   @SonOfOsiris, 08.04.2013 - 00:52

   True story. It makes me nostalgic 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!