HCL.HR

Rise of the Tomb Raider stiže i na PS3 te Xbox 360?

ToxarE 16.06.2014.   •   8 komentara


Amazon je omogućio prednaruždbu nastavka Crystal Dynamicsovog reboota Tomb Raidera i u PS3 te Xbox 360 verzijama.

Rise of the Tomb Raider osim na konzole nove generacije stiže i na PlayStation 3 te Xbox 360, ako je suditi po Amazonu, koji je otvorio igrine prednarudžbe i u verzijama za te konzole. Navedeno zapravo ima prilično smisla, no na Microsoftovoj E3 konferenciji, gdje je igra predstavljena, Square Enix bio je prilično glasan u ponosnom isticanju kako je Lara Croft napokon prešla na next-gen konzole.

Rise of the Tomb Raider trebali bismo zaigrati krajem sljedeće godine, Laru će još jednom glumiti Camilla Luddington, a još čekamo službenu Squareovu potvrdu platformi.

Komentari (8)

  • Juventino

    16.06.2014 - 17:31

    ccc pa dokle više.

  • MoGaming

    16.06.2014 - 17:56

    sve next-gen igre 😉

  • KruxZhlajfa

    16.06.2014 - 18:22

    zašto to rade!? Bolje napravit da dela najbolje kaj može na next-gen! >_[

    • MorskiVuk

      @KruxZhlajfa, 16.06.2014 - 19:28

      Možda jer je install base tj broj korisnika veći na starim konzolama pa da ostvare maximalni profit jer ako se ne varam Tomb Raider nije prodao onoliko koliko su priželjkivali, btw pozdrav prijatelju 😀

    • movie

      @KruxZhlajfa, 16.06.2014 - 22:11

      Da, nisu prodali koliko su se nadali pa rade nastavak a poznato je da se nastavak radi samo na neuspješnom proizvodu..

    • KruxZhlajfa

      @KruxZhlajfa, 16.06.2014 - 22:18

      Ma znam da rade to za novac al iskreno rađe bi vidil da daju sve u next-gen nego da prodaju i na last-gen konzole. I sjećam se da nisu bili zadovoljni, al kaj nisu na kraju rekli da je TR bio profitabilan?
      Pozdrav, nebi ni skužil te da nisi to napisal xD

  • MorskiVuk

    17.06.2014 - 04:39

    Movie, znam da je ovo internet pa se eventualno mora svaki malo nac genijalac koji nema pojma o Čemu govori a pametuje, kao prvo nauci citat jer nisam rekao da je neuspješan, a kao drugo evo ti komad članka s Kotakua, s obzirom da znaš pametovat onda sigurno i engleski razumiješ. When Square Enix declared that the critically acclaimed Tomb Raider did not reach sales expectations, many were confused. The game sold 3.4 million in its first month. Those were incredible numbers, but Square Enix was expecting six million. Now there is a growing realisation within the company that the AAA retail business model must adapt to changes in the marketplace.

    KruxZhlajfa i ja mislim da je na kraju bio profitabilan, možda im je ovo jedna od novih metoda o kojima su razmišljali još ono kad nisu bili zadovoljni.

  • Lazy

    17.06.2014 - 21:30

    Super vijest,taman igram TR i odlična je zabava,nema baš zagonetki što me malo(puno) smeta…ma produkcija je vrh i igra je baš dobra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?