HCL.HR

Roblox je već sada ostvario veliki uspjeh na PlayStationu

Zoran Žalac 18.10.2023.   •   2 komentara


Popularna platforma Roblox uspjela je privući ogroman broj igrača na PlayStation platformama iako je godinama bila dostupna na drugim platformama.

Ako ste mislili da će Marvel’s Spider-Man 2 biti igra koja će ovog mjeseca privući najviše igrača na PlayStationu 5, grdno ste se prevarili. Vjerojatno najpopularnija stvar već je objavljena prije tjedan dana. Prema podacima Roblox Corporationa, platforma za igranje i stvaranje igara Roblox u prvom je tjednu na PS4 i PS5 konzolama preuzeta više od 10 milijuna puta.

Prema podacima s američkog tržišta, Roblox je prošlog vikenda bio treća najaktivnija “igra” na PlayStationu – iza Fortnitea i CoD: Modern Warfare II.

Interesantna je stvar da Robloxu za ovakav rezultat nije bila potrebna gotovo pa nikakva marketinška kampanja. Bilo je najava da igra stiže, no na službenom PlayStation kanalu na YouTubeu ta je objava pogledana manje od 300 tisuća puta. Očito je da za Roblox vrijede neka drugačija pravila promocije te da se među ciljanom publikom brzo pročulo da 17 godina stari Roblox postaje dostupan i na Sonyjevim konzolama.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • IgorBiH

    18.10.2023 - 21:12

    Znam da sam pročitao vijest da stiže na PS platforme na msm mediju, tačnije BBC-u, među svim ostalim svjetskim događajima. Tu mi se upalila lampica koliko je to zapravo veliko.

  • Bojko

    18.10.2023 - 23:22

    Nadam se da mi sin neće saznati. Jedva sam ga skinuo sa tog 💩 Teški škart IMO.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?