HCL.HR

RoboCop: Rogue City pokazat će nam kako izgleda fuzija čovjeka i robota

Stjepan Fikter 08.07.2022.   •   6 komentara


Iduće godine, kriminalci u Detroitu imat će poremećene planove za kriminalne aktivnosti kad RoboCop: Rogue City ugleda svjetlo dana na konzolama nove generacije i Switchu.

Prošle godine svjedočili smo prvom predstavljanju ikoničnog robota policajca u igri RoboCop: Rogue City, a sad znamo okvirni datum izlaska kad ćemo poremetiti planove kriminalcima u Detroitu. Policijska akcijska avantura trebala bi započeti u šestom mjesecu iduće godine i to na PC-ju, PlayStation 5, Xbox Series X te na Switchu.

U Rogue Cityu, akciju ćemo doživjeti iz prvog lica te osim standardnog eliminiranja kriminalaca uz pomoć vjernog Auto-9 pištolja, trebali bi doživjeti i svakakve druge situacije. Od pljačke banke do talačke krize. Iako developeri nisu oduševili publiku s prvim naslovom Rambo: The Video Game, situacija se popravila s Terminator: Resistance pa će ovo možda biti prava treća sreća.

Tako za RoboCop: Rogue City kažu kako surađuju s filmskim studijem u stvaranju autentičnog RoboCop iskustva u čemu će pomoći i Peter Weller, glumac koji ga je oživio u filmu, a za igru će posuditi glas. Isto tako, igra neće pratiti radnju filmova nego je riječ o originalnoj priči, a kako će dio tog iskustva izgledati, imamo prilike vidjeti u prvom gameplay prikazu.

Komentari (6)

  • Darcoolio

    08.07.2022 - 13:42

    Svaka im čast, Terminator je bio đubre, sad su napravili isto takvo đubre koje u toku igre ni ne deluje kao da je RoboCop.

  • Darac83

    08.07.2022 - 14:27

    Zanimljivo je kako su današnji redatelji/developeri zapravo praznih glava, bez ideje za nešto novo. Ne mogu objasniti kako su inače face iz osamdesetih i dalje toliko popularne (Terminator, Rambo, Robo Cop, Alien, Predator, čekam još da netko skupi hrabrost za He-Man igru)…

    • Darcoolio

      @Darac83, 08.07.2022 - 14:33

      He-man da stave u prvo lice i da useru stvar kompletno

    • Darac83

      @Darcoolio, 08.07.2022 - 14:34

      😂 A gle, imerzija… 😁

    • Stitrek

      @Darac83, 08.07.2022 - 15:42

      Zato sto je u 80-imai 90-ima 80% kvalitetnog SF-a napravljeno.
      Danas je tesko napraviti nove SF likove a da nemaju poveznice sa onima prije, zato ako se koriste ikone iz 80s i 90s treba to biti na visokoj razini produkcije.

  • KhorneFlake

    08.07.2022 - 16:17

    Djeluje solidno, bar što se tiče izgleda, nadam se da nije OnRails kao Rambo, jer tako djeluje na momente. Terminator je bio solidan, mada je i to bilo više jer ljudi bukvalno ništa dobro nisu očekivali imajući u vidu šta su izbacili prije toga….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?