HCL.HR

Roccat Sova Gaming Board omogućuje vrhunski PC gaming na kauču

sponzorirani članak 04.08.2016.


Ako obožavate PC gaming ali želite uživati u PC igrama na velikom TV-u u dnevnom boravku, onda imate problem s periferijom. Ovaj gaming board iz Roccata rješava taj problem.

sova

Dnevni boravak je desetljećima bio ekskluzivna domena igraćih konzola, a iako danas mnogi rade posebne PC konfiguracije i streaming mašine u malom kućištu namijenjene dnevnom boravku i PC gamingu, za sve PC naslove u kojima gamepad nije optimalan izbor kontrolera problem je gdje postaviti miš i tipkovnicu.

Roccat Sova Gaming Board je posebno dizajniran da riješi taj problem i omogući najugodnije moguće iskustvo gaminga na kauču ispred velikog ekrana.

TESTIRANA GAMING UDOBNOST

Roccat je Sova Gaming Board testirao stotine sati kroz igranje i posebno prilagođavao da bi konačni proizvod omogućio najbolje moguće igranje iz kauča. Sve od ergonomskog dizajna i izdržljive mješavine vlakna i plastike, preko podstavljenih dijelova i pomno pozicioniranog odmorište za zglobove osigurava da sve od pojedinačne igre do maratonskog igranja ima potpuno isti osjećaj – bez napora. Sova je dizajnirana od temelja prema gore da zamjeni stol i napravi krilo i kauč vrhunskom kombinacijom.

sova-2

Sova Gaming Board može se nabaviti u membranskoj i mehaničkoj varijanti tipkovnice, no koju god varijantu izabrali dobit ćete i pozadinsko osvjetljenje da možete ugodno tipkati i igrati čak i kada navečer zamračite dnevni. Možete birati i između raznih vrsti podloga za miša te odmorišta za zglobove, kao i prilagoditi boje da tako stavite svoj potpis na Sovu.

Sovu možete spojiti sa svojim najdražim mišem (Roccat ili neki drugi), a zgodan kanal za kabel miša osigurati će da se nikada nećete morati zafrkavati sa zapetljanim kablovima. Tu su i dva USB porta putem kojih možete bez ustajanja spojiti razne USB uređaje, popust USB headseta ili kakvog USB sticka.

ROCCAT SUORA – GAMING TIPKOVNICA ZA ČISTUNCE

Ne planirate igrati PC naslova u dnevnom boravku i samo vam treba kvalitetna nova tipkovnica? Roccat Suora bi vam se mogla svidjeti.
Neki igrači žele svo blještavilo koje periferija pruža, a neki žele najbolje performanse bez svog blještavila. Sa Suorom gaming „čistunci“ dobili su svoju tipkovnicu. Suorin bez-okvirni dizajn kanalizira filozofiju čiste učinkovite mehaničke tipkovnice za takve igrače. Ima robusno kompaktno kućište od aluminjske legure dizajnirano da pruža dosljednu platformu koja ne odvlači pažnju.

Suora ima jedinstvenu građu i dizajn u potpunosti bez okvira. Nema oslonac za ruke, nema debele rubove, nema Dodatne tipke za palčeve i nema nepotrebne multimedijske tipke – samo visoko kvalitetne, izdržljive mehaničke tipke montirane na izdržlivoj ploči. Ovaj sirovi dizajn preferiraju mnogi gameri, ne samo zato jer izgleda čišće na stolu već i zato jer pospješuje munjevitu igru bez odvraćanja pozornosti, bez nepotrebnog blještavila.

suora-1

Naravno, nema smisla imati intuitivno napravljenu brzu tipkovnicu ako tipke ne mogu držati korak s vašom akcijom. Nećete imat taj problem sa Suorom. Ova tipkovnica može se pohvaliti vrhunskom anti-ghosting matricom koja osigurava da svaki pritisak tipke uvijek bude registriran. Sa svojim 1000Hz (1ms) poling rate-om bit će s vama svakim pritiskom tipki i to baš svaki put.

Ako igrate agresivno, možda se brinete da vaš uređaj neće izdržati takav način igranja. Sa Suorom se ne trebate brinuti oko toga. Možda je kompaktna i bez okvira, ali ne dajte se zavarati – ovo je tipkovnica koja će vas služiti iz bitke u bitku. Suora ima robusno aluminijsko kućište koja pruža dosljednu gaming platformu. Suorina čvrsta konstrukcija dopunjena je sa čvrstim mehaničkim tipkama s nevjerojatnim životnim ciklusom od 50 milijuna klikova.

Roccat Sova Gaming Board i Roccat Suora tipkovnicu možete pronaći u ponudi Instar informatike, Linksa i Vacoma

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?