HCL.HR

Rocket League idućeg mjeseca opet dobiva hrpu dodatnog sadržaja po dobroj cijeni

Juraj Bevandić 20.11.2015.   •   6 komentara


Kao jedno od najvećih iznenađenja godine Rocket League ne gubi na popularnosti, a sumnjamo da će se to promijeniti idućeg mjeseca kada dobiva novi veliki DLC paket.

Iako je oduvijek izgledao fora i zabavno, malo tko je mogao predvidjeti ovakav uspjeh Rocket Leaguea. Nakon što se probila na esports sceni i uspjela biti shvaćena nešto ozbiljnije, igra će početkom idućeg mjeseca na Playstationu 4 dobiti novi DLC paket i to najveći do sada.

Najveći dodatak je novi stadion „Wasteland“ koji je prvi nepropisni stadion u igri, što znači da nije moderna arena u kakvima ste navikli igrati nego više nalikuje razorenom bojnom polju. Osim toga, stižu i dva nova automobila, dvanaest naljepnica, dvije kamuflaže, tipa kotača i traga, tri nova krovna ukrasa i još tri antene, a povrh svega i pet novih trofeja.

Osim toga, svi će igrači biti nagrađeni besplatnim sadržajem u obliku novih itema za garažu i glazbe autora Kevina Riepla. Ako vas pak sav novi sadržaj privlači, barem znate da je već tradicionalno pristupačan po cijeni od samo četiri dolara. Jako nam se sviđa taj poslovni model koji je Psyonix prihvatio i voljeli bismo to vidjeti češće, jer se napokon osjećamo cijenjeni kao igrači i kupci.

Igrate li vi još uvijek Rocket League? Jeste li već kupovali dosadašnje DLC-ove i što mislite o ovome?

Komentari (6)

 • vojnovic4

  20.11.2015 - 11:05

  Da vas pitam zasto je rocket league u pc kategoriji?

 • pesek32

  20.11.2015 - 13:28

  Igram je i dalje. Zasad imam samo prvi DLC paket, al namjeravam nabavit i ovaj i revenge of the battle cars.

 • almoustevil665

  20.11.2015 - 17:02

  Ja igram od kada je izašla,imam oko 600 mečeva,nisam kupovao ni jedan DLC do sada,sreća pa su do sada sviDLC-ijevi bili kozmetički. A one modove i arene smo dobili svi. Jedva čekam decembar tada dobijamo hokej.

 • Kalibar .300

  @nebojshica, 20.11.2015 - 11:35

  Vjerojatno jer ima i PC verzija RLa?

 • Doomguard

  @nebojshica, 20.11.2015 - 11:58

  Covjek dobro zbori, zato postoji multiplatform kategorija vijesti.

 • Ementaler

  @nebojshica, 20.11.2015 - 12:01

  Dobro oko vojnovicu 🙂 Dogodila se greška pri objavi vijesti, inače bi ovo trebalo biti u multiplatform kategoriji. Nažalost – sustav nam je takav da se sada ne isplati mijenjati jer stari link do vijesti više neće vrijediti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!