HCL.HR

Rockstar obnovio trademark za PS3 ekskluzivu Agent

ToxarE 24.07.2013.   •   1 komentara


Rockstar navodno nije odustao od nikad otkrivenog Agenta za PlayStation 3 konzolu. Nakon četverogodišnje šutnje obnovljena su prava na naziv igre i na logotip za istu.

Rockstar je u ljeto 2009. godine najavio ekskluzivan naslov za PlayStation 3 konzolu pod nazivom Agent. Ta je najava bila tek verbalna i nikada zapravo nismo vidjeli službene materijale iz igre. Kasnije smo doznali kako bi se radnja iste trebala odvijati za vrijeme Hladnog rata, a tematika bi joj bila špijunsko-akcijska.

U ove četiri godine zatišja sve je ostalo na tome pa je postalo upitno je li projekt još uvijek u razvoju. Premda još uvijek nemamo izravan odgovor na to pitanje, Agent ipak pokazuje barem neke znakove života. Naime, Rockstar je nedavno obnovio trademark, odnosno svoja prava na naziv i logotip igre (specifičan po pištolju koji tvori oblik slova G). To bi moglo značiti da je igra još uvijek u planu, no sada već nije tako izgledno da će ostati PS3 ekskluziva s obzirom na činjenicu da nam je nova generacija konzola pred vratima.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?