HCL.HR

RPG Divinity: Original Sin izlazi deset dana kasnije

Stjepan Fikter 07.06.2014.   •   0 komentara


Umjesto 20. lipnja za kada je bio zakazan izlazak, developeri su odlučili pomaknut datum izlaska na 30. lipnja zbog dodatnog poliranja i davanja glasova različitim likovima.

Divinity: Original Sin doživio je još jednu odgodu, no, ovaj put radi se samo o deset dana. Naime, ovaj izometrični RPG na poteze trebao je ugledati svjetlo dana 20. lipnja na PC-u i Macu, ali umjesto toga, datum izlaska pomaknut je na 30. lipnja.

Developer Larian Studios kaže da igri treba još nekoliko završnih dodira prije nego napusti Steam Early Access, a dodatno vrijeme bit će iskorišteno za eliminaciju bugova te davanje glasova različitim likovima. Također kažu: “To će nam dati više vremena da sve integriramo. Znamo da testiramo vaše strpljenje, ali možete biti uvjereni da smo željni kao i vi da se igra što prije izbaci na tržište – krajnje vrijeme je da igra iz naših ruku dođe u vaše.”

Vrijedi napomenuti kako će Divinity: Original Sin sadržavati i cross-platform multiplayer te poseban mod optimiziran za igranje na laptopu koristeći touchpad.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?