HCL.HR

Ryse napreduje unatoč promjeni lokacije proizvodnje

Renato Pedišić 18.08.2012.   •   0 komentara


Crytek nas uvjerava da užurbano radi na nadolazećem gladijatorskom naslovu za Kinect, premda igru više ne razvija ista podružnica kompanije.

Ryse se više ne proizvodi u Budimpešti. No ne zato što je mađarski ogranak Cryteka nesposoban nego zato što je Ryse, po navodima Cryteka, ušao u fazu za koju je najbolji izbor Frankfurtski studio. U razgovoru s novinarima Eurogamera, Cevat Yerli nas uvjerava da promjenom lokacije sam stil igre neće biti promjenjen.

“Ljudi misle da se to [prebacivanje proizvodnje u Njemačku] dogodilo zato što u Mađarskoj nije išlo. Zapravo, htjeli smo da se Budimpešta više fokusira na razvoj igara za mobilne uređaje i tablete. Tada su oni izdali Fibble (akcijska puzzle igra) što je bio pravi mali izlet za Crytek. Radit ćemo više takvih “casual” stvari, a one će biti besplate. Što se tiče Rysea, igra napreduje vrlo dobro, ali o tome vam ne smijem više reći.” poručio nam je Yerli.

Kad je bio priupitan o nedavnim glasinama kako Ryse više nije u razvoju za trenutnu generaciju konzola izjavio je ovo: “Ne znam! I dalje radimo s Microsoftom pa je očito da ne možemo mijenjati platforme. Ali ako mislite da se takvo što dogodi unutar Microsofta – to nesmijem komentirati.”

Eto, čuli ste riječi starog lisca Cevata, a mi vas pitamo što mislite zna li on više od onoga što je rekao? Dolazi li nam Ryse na sljedeću generaciju konzola?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?