HCL.HR

Sad je najbolje vrijeme da nabavite PlayStation VR – akcija u tijeku!

Promocije 15.03.2018.


Ako vas proganja ideja da uronite u svijet virtualne stvarnosti ovo bi vas moglo zanimati – PlayStation VR je sada na vrlo lijepom popustu, zajedno s nekolicinom VR igara, a cijelu stvar možete platiti na do 36 rata.

Već dobro znate iz naših testova i članaka da PlayStation VR predstavlja najlakši, najednostavniji i najjeftiniji ulazak u svijet punokrvne virtualne stvarnosti, a od sada pa sve do 25.03. je na popustu.

Sam PlayStation VR hardver u bundleu s kamerom i igrom VR Worlds (što je paket s nekoliko VR igara koje morate probati) sada možete nabaviti za svega 2699 kn, umjesto redovne maloprodajne cijene od 3299 kn, a na popustu su i same PlayStation VR igre.

Kompletnu ponudu s nižim cijenama možete provjeriti na stranicama Sancta Domenice gdje ćete vidjeti i da sve to možete nabaviti na rate (do 36 rata bez kamata) te uz njihovu Expresnu dostavu, što znači da ako naručite nešto preko Sancta Domenica webshopa do 15 sati, isti dan možete dobiti naručenu robu na kućnu adresu.

To ne vrijedi za cijelo područje Hrvatske pa detalje o Expresnoj dostavi Sancta Domenice provjerite ovdje.

Ovako dobra ponuda neće se tako brzo ponoviti pa ako ovih dana razmišljate o nabavci svog prvog pravog VR uređaja svakako razmislite i o PlayStation VR-u. Samo imajte na umu da akcija traje do 25. ožujka.

Trenutno je također aktivno i posebno sniženje nekih od najboljih PlaStation 4 naslova (ne samo za VR), poput Horizon Zero Dawn i Uncharted serijala. Ako vas to zanima, samo kliknite ovdje da vidite što se nudi.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?