HCL.HR

Isprobajte VR i druga čuda tehnologije u specijalnom, novom Samsung dućanu u Zagrebu

sponzorirani članak 08.12.2016.


U petak 09.12. u Zagrebu se otvara specijalno uređen i nadasve ekskluzivan Samsung Experience Store u kojem posjetitelji mogu isprobati virtualnu stvarnost i druga čuda tehnologije uz razne popuste i prigodan poklon dobrodošlice.

samsung-experience-store-arena-zagreb

Sutra, u petak 09.12. otvara se zaista poseban dućan usred Arena Centra u Zagrebu – jedan od samo tri takva u svijetu – Samsung Experience Store Arena. To je najekskluzivniji format Samsungovih dućana koji možete doživjeti, a osim što će vam se tamo povodom otvaranja ponuditi popusti na mnoštvo Samsung proizvoda, moći ćete i premijerno isprobati Samsung Gear S3 pametni sat, kao i virtualnu stvarnost kroz Gear VR 4D iskustvo u specijalnim foteljama.

gear-vr-fotelje

Vrata ove ekskluzivne trgovine svečano se otvaraju 09.12. točno u podne, a osim virtualne stvarnosti i najnovijih Samsungovih uređaja isplati se navratiti i zbog poklona dobrodošlice koji će dobiti posjetitelji. Još ako se odlučite kupiti neki mobitel, tablet, sat ili Gear VR – na poklon ćete dobiti Samsungov brzi punjač za vozilo (Samsung EP-LN915UBEGWW). Samo svratite, razgledajte novi dućan, isprobajte VR i pokupite svoj darak.

Na dan otvaranja novog dućana pa sve do 11.12. biti će dostupni i posebni Galaxy paketi po promotivnim cijenama koji uključuju Samsung Galaxy mobitele i dodatne uređaje, a sve je to moguće platiti na do 36 rata bez kamata.

Kliknite ovdje za više informacija o ovom Samsung Experience dućanu, odnosno da provjerite koje ćete uređaje tamo moći kupiti po posebnom popustu prilikom svečanog otvaranja.