HCL.HR

Satellite Reign, spiritualni nasljednik Syndicate Warsa, ima datum izlaska

Stjepan Fikter 14.07.2015.   •   0 komentara


Posljednja velika nadogradnja koja je stigla u Early Access verziju i time zaokružila kompletan sadržaj, ujedno je i otkrila kako ćemo Satellite Reign zaigrati od 28. kolovoza.

Još jedna Kickstarter uspješnica uskoro će ugledati svjetlo dana u svojoj finalnoj verziji. Developer 5 Lives Studio objavio je kako je s posljednjom velikom nadogradnjom koja nosi oznaku v0.8, Satellite Reign dobio kompletan sadržaj i sada preostaje jedino dodatno poliranje i poboljšanje performansi prije izlaska koji je postavljen za 28. kolovoza.

Satellite Reign je inače squad-based strategija u realnom vremenu, smještena u cyberpunk svijet u kojem se neonska svjetla ne gase. Ono čime se ovaj naslov posebno ističe je otvoreni svijet u kojemu će se nove misije otključavati s vremenom i gdje ne postoji “pravi način” za završavanje misije. Također, treba i spomenuti da je vođa projekta Mike Diskett dizajner Bullfrogovog Syndicate Warsa prije 17 godina.

Developeri također tvrde kako po izlasku igre rad na njoj neće biti završen, već će nastaviti s podrškom dok budu istraživali novi sadržaj i značajke koje će htjeti dodati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?