HCL.HR

Sav napredak iz Overwatcha moći će se prenijeti u Overwatch 2

Zoran Žalac prije 4 dana   •   4 komentara


Tranzicija s prvog Overwatcha na Overwatch 2 bit će forsirana, ali iz Blizzarda poručuju da igrači time neće ništa izgubiti.

Premda se Overwatch 2 želi predstavljati kao nova igra, zapravo će to biti nadogradnja one stare. Preciznije rečeno, nakon dolaska Overwatcha 2 više neće postojati stari Overwatch (1) – imat ćemo samo jednu igru koja će biti besplatna za sve igrače, bilo stare bilo nove. Oni stari igrači pomalo su skeptični oko te forsirane tranzicije pogotovo jer se prelaskom na Overwatch 2 odbacuje stari sustav osvajanja (i kupovanja) predmeta u igri.

Blizzard još nije u potpunosti spreman otkriti kako će prijelaz s jedne igre na drugi izgledati, ali su dali potvrdu da postojeći igrači Overwatcha prilikom tog prijelaza neće izgubiti ništa što trenutno imaju u posjedu. Svi creditsi, tokeni i bodovi prenijet će im se u Overwatch 2, potvrdili su iz Blizzarda na Redditu. Doduše, u Overwatchu 2 koristit će se nova virtualna valuta, tako da neke stvari u novoj igri neće biti moguće kupiti sa starom valutom iz Overwatcha 1.

A što je s famoznim kutijama? Znamo da njih neće biti u Overwatchu 2 pa je logično da se one neće moći prenijeti. Blizzard je to potvrdio, ali su složili i rješenje: u slučaju da igrač po lansiranju Overwatcha 2 ima neotvoreni loot box u jedinici, on će automatski biti otvoren te će se igraču prebaciti predmeti iz njega, koje će moći prenijeti u Overwatch 2.

Komentari (4)

 • esseGesse

  23.06.2022 - 18:21

  Kakva je to igra bez kutija???

 • vili

  23.06.2022 - 19:59

  Jer to isto važi za sve skinove koje smo otključali?

 • KARAI 2062

  23.06.2022 - 22:15

  Svi skinovi koje su se otključali bit će preneseni u Overwatch 2 a one kutije koje se nisu otvorile bit će automatski otvorene tokom tranzicije tako da nema prevelikog straha po pitanju skinova iz Overwatch 1.

 • cempa

  24.06.2022 - 17:15

  Oce bit rank za nas botove koji ce prvi put zaigrat ovo ili cemo igrat sa proficima di cemo samo umirat i zivcirat suigrace

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?