HCL.HR

Scribblenauts Unlimited opet odgođen

Christian Obadić 06.02.2013.   •   0 komentara


Iako je u na europsko tržište Scribblenauts Unlimited trebao doći ovog mjeseca na Nintendove platforme, izlazak je iz misterioznih razloga odgođen do daljnjega.

Dok se u ostatku svijeta Scribblenauts Unlimited može kupiti još od studenog prošle godine, oni u Europi će se načekati. Naime, iako je planirani datum izlaska bio 15. veljače Nintendo, koji izdaje igru u Europi za svoje platforme, objavio je da taj datum više ne vrijedi i da je izlazak igre na Starom kontinentu odgođen do daljnjega. Nije poznato odnosi li se to samo na Wii U i 3DS verzije ili je i Steam verzija odgođena, no čini se da su samo Nintendove platforme pogođene budući da na Steamu i dalje stoji mogućnost prednarudžbe igre te datum izlaska 15. veljače.

Razlog ove odgode nije potpuno jasan budući da su prijašnje verzije Scribblenautsa izašle isti dan i za europsko i za američko tržište. Ljudi iz 5th Cella, developeri igre, su još prije izjavili da je razlog za odgodu izvan onoga na što oni mogu utjecati kao developeri, dok je sam Nintendo ovom prilikom objasnio da je odgoda potrebna jer su shvatili da moraju implementirati određene promjene unutar igre prije nego ju izbace na europsko tržište.

Scribblenauts Unlimited je bio jedan od launch naslova Wii U konzole u Sjevernoj Americi, a također je i prva Scribblenauts igra koja nije Nintendova ekskluziva već će biti dostupna i putem Steama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?