HCL.HR

Gusari iz igre Sea of Thieves uplovit će uskoro na Steam

Zoran Žalac 02.04.2020.   •   2 komentara


U nimalo iznenađujućem raspletu događaja, Microsoft je potvrdio kako Xbox ekskluziva Sea of Thieves uskoro stiže i na Steam platformu.

Xbox Games Studios već neko vrijeme ima pozitivan odnos s ekipom iz Valvea, odnosno njihovom platformom zvanom Steam. Iako na Steamu još uvijek nema Forze ni Minecrafta, ondje su već migrirali Gears, Halo i Age of Empires, između ostalih. Njihov će primjer uskoro slijediti gusarska multiplayer avantura Sea of Thieves.

Ne zna se još kada točno, ni po kojoj cijeni, ali je već potvrđeno kako verzija za Steam neće biti “usidrena” samo na toj platformi nego će podržavati igranje s igračima na Xbox Live mreži. To znači da će svi igrači igrati zajedno, uključujući i one na Xbox One konzoli.

Iako je Sea of Thieves isprva bio svojevrsno razočaranje, u dvije godine od izlaska redovito je dobivao dodatne sadržaje i korisne ispravke te je postao značajno bolja igra. 

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • MedoZidov

    02.04.2020 - 20:04

    Bilo bi dobro da ga stave za free na 7 do 10 dana da se moze pokupiti, uz ovu cijelu situaciju uz koronu i #stayhome kampanju.

  • MarinCRO12

    02.04.2020 - 21:34

    Bilo je i vrijeme al kasne, prosla me volja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?