HCL.HR

U Seginom Judge Eyesu utjelovit ćemo japansku megazvijezdu koja tuče ljude vibratorom

Zoran Žalac 13.09.2018.   •   2 komentara


Judge Eyes: Shinigami no Yuigon u glavnoj ulozi predstavlja japansku kombinaciju Brada Pitta i Justina Timberlakea, a kao oružje koristi “električni masažer”.

Prije koji dan pisali smo vam o PS4 naslovu Segine ekipe koja stoji iza Yakuza serijala, Judge Eyes: Shinigami no Yuigon, odnosno Project Judge kako joj je radni naziv na engleskom jeziku. Vjerojatno najzanimljiviji dio za japansko tržište jest činjenica da glavnog lika u igri utjelovljuje njihova mega zvijezda Takuya Kimura – glumac te bivši član izuzetno popularnog japanskog boy benda SMAP. Kimura je jedno od najpoznatijih lica u “zemlji izlazećeg sunca” u ovom trenutku, nazivaju ga i “japanskim Brad Pittom”, mada bi s obzirom na boy bend prošlost Justin Timberlake možda bio bolja usporedba?

U nizu materijala iz igre koji su se pojavio nakon najave, trenutak koji je izazvao posebnu pažnju jest kratak video isječak u kojem možemo vidjeti gospodina Kimuru kako prebija mrskog neprijatelja prilično kreativnim oružjem – vibratorom. Ako ćemo biti potpuno precizni, riječ je o “električnom masažeru“, no vjerujem kako svi dobro znamo zbog čega se ovi uređaji najbolje prodaju.

Japanci, što da vam kažemo. Project Judge izlazi već 13. 12. na japanskom te azijskom tržištu, dok će na Zapadu izaći sljedeće godine, potencijalno s drukčijim nazivom. Za kraj vijesti, ovim putem bih apelirao na ekipu iz Croteama da za svoj sljedeći naslov uposli i Sašu i Tina i Kedžu, ja tu igru kupujem i bez vibratora u arsenalu oružja.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Deus

    13.09.2018 - 09:25

    Ludi japanci

  • Rock_Lee

    13.09.2018 - 12:15

    već viđeno kad će neko da nadmaši itchia koji koristi klizaljke da prereže ljude na pola

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?