HCL.HR

Shadow Complex, konzolaška ekskluziva dolazi i na PC

Stjepan Fikter 03.12.2015.   •   2 komentara


Iako još nema službene potvrde, PEGI sugerira kako ćemo nakon šest godina zaigrati poboljšanu verziju odličnog Shadow Complexa na PC-ju.

Sada već pomalo davne 2009. godine, za Xbox 360 izašao je Shadow Complex, 2.5D akcijska avantura koja je pokupila odlične kritike i zasluženo nosi titulu jedne od najboljih Xbox Live igara.

Šest godina nakon izlaska na Xboxu izgleda da će igra izgubiti svoju konzolašku ekskluzivnost budući da je na stranicama Pan European Game Informationa (PEGI) postavljeno da je naslov zvan Shadow Complex Remastered za PC namijenjen igračima od 16 i više godina. Ovo ne treba shvatiti kao službenu najavu Remastered izdanja igre za PC, no PEGI obično ne dodjeljuje dobnu granicu naslovima koji ne postoje pa bi uskoro vjerojatno i mogli svjedočiti službenom predstavljanju PC verzije od strane Epic Gamesa.

Budući da se igra po pitanju grafike i dan danas dobro drži, bit će zanimljivo vidjeti koja će sve poboljšanja stići naspram originala te hoće li osim PC verzije biti možda spomenute i konzolaške. U slučaju da netko nije upoznat s ovim naslovom, prilažemo gameplay trailer da se može dobiti bolji dojam zašto bi mnogim igračima ovo mogao biti jedan od očekivanijih naslova za ponovno igranje.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!