HCL.HR

Simsi će uskoro moći postati influenceri

Zoran Žalac 03.10.2018.   •   4 komentara


Nadolazeće ažuriranje za The Sims 4 omogućit će virtualnim čovječuljcima da postanu popularni preko svog mobitela.

The Sims 4 ovoga će mjeseca dobiti još jedno ažuriranje koje u igru možda vrati narcisoidne influencere. Naime, jedan od noviteta koji će besplatno biti ubačen u igru upravo je mogućnost da vaši Simljani postanu poznati i slavni preko interneta.

Za sada je karijera influencera Simljanima ograničena samo na modni svijet pa će od kuće tako moći otvoriti svoje modne blogove i na taj se način  penjati do statusa modne ikone. Ako Simljanin bude uspješan u svojim modnim kreacijama, u susjedstvu će se početi nositi ono što je dizajnirao.

Osim nove karijere, Simsi će u sljedećem ažuriranju dobiti i nove alate za manipuliranje tlom, a kako oni funkcioniraju možete vidjeti u sljedećem isječku.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • mili1985

    03.10.2018 - 20:26

    Nekad je bilo kad dijete pitaš što želi biti kad odraste, on odgovori nogometaš, astronaut ili vatrogasac. A danas svi žele biti “influenceri”.
    Iskreno, do prije koji tjedan sam uopće i saznao za tu riječ.

  • i_love_all_games

    03.10.2018 - 20:58

    Sims 3 je bila ok igra van nekih mutavih DLCova. Čak sam ju odigrao dva puta. Ali kakve gluposti stavljaju u četvorku…pa taj serijal je postao potpuno sranje.

  • Kirian_1984

    04.10.2018 - 07:25

    ok, meni je jedino smiješno kaj sad, te sve alate i ability-e kaj stavljaju u trojci i četvorci u dlc, to je dvojka imala prilikom izlaska, ovaj sad alat za terraforming je čini mi se i u jedinici bio prisutan, prije skoro 20god,

  • Rock_Lee

    04.10.2018 - 19:06

    jedini uticaj koji influenceri imaju na bilo šta je povećavanje procenta samoubistava jer niko normalan ne želi biti na svijetu gdje su influenceri likovi koji nemaju pojma o životu osim self promotion sranja,a Elon Musk koji treba biti uticaj na cijeli svijet bude ismijavan zato što povuče koji dim vutre na podcast-u..ne kapiram kako bi neko uopšte moga igrati sims pa sam ril lajf je 99 % smaranje i ponavljanje rutina 1% zabava još trebam igrat simulaciju tog haha…NOPE

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?