HCL.HR

Simulator autopsije odgođen je za 2023. godinu

Zoran Žalac 24.10.2022.   •   2 komentara


Ove godine ipak nećemo imati duel horor igara smještenih u mrtvačnicu. Obećani Autopsy Simulator odgođen je za 2023. godinu.

Indie igra The Mortuary Assistant postala je iznenadni hit ranije ove godine. A sama ideja horor avanture u mrtvačnici zapravo nije došla od te igre. Još je 2020. bio najavljen Autopsy Simulator – kao jedna od mnogobrojnih bizarnosti tvrtke PlayWay. U međuvremenu je ta igra našla novog izdavača (Team17) te je trebala biti lansirana u 11. mjesecu.

No, nešto je u mrtvačnici pošlo po krivu pa je igra odgođena do daljnjega. Izdavač se nada da će lansiranje doći ubrzo, a developeri se ispričavaju svima koji su 11. mjesec planirali provesti u mrtvačnici. Virtualnoj.

Iako sam naziv Autopsy Simulatora upućuje na neku smiješnu igru, radi se tu ipak o horor avanturi iz prvog lica. U glavnoj je ulozi patolog Jack koji u rutinskoj obdukciji u nekom truplu nađe zaručnički prsten svoje supruge koja je nestala davnih dana. Jack zato nastavlja kopati dublje kako bi razotkrio što se tu događa i tko stoji iza tog neugodnog incidenta.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • SanKa

    25.10.2022 - 09:35

    daj jos epizoda mrtvačnice igore (app 🙂 )

    • Sandezz

      @SanKa, 25.10.2022 - 16:37

      izbacio je bas danas video na svom yt kanalu ne od hcla

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?