HCL.HR

Skejtanje u OlliOlli 2: Welcome to Olliwood uskoro stiže na PC

Stjepan Fikter 28.07.2015.   •   1 komentara


Vlasnici PlayStationa 4 i Vite već nekoliko mjeseci mogu izvoditi trikove u Olliwoodu, a idućeg mjeseca pridružit će im se i PC igrači.

Drugi dio skejtanja u dvije dimenzije nakon debitiranja u ožujku na PlayStation platformama, ubrzo stiže i na PC. Iako na Steamovoj stranici još uvijek stoji ljeto kao datum izlaska, iz Roll7 studija kažu da OlliOlli 2: Welcome to Olliwood stiže 11.08.

Steam verzija igre uz Windows platformu, bit će dostupna i za Linux uz OS-X te stiže s punom podrškom za kontroler. Kako je riječ o nastavku, igrači na osobnim računalima će također moći raditi još više trikova kroz pet novih svjetova i levela. Za razliku od prvog dijela koji nije imao multiplayer, ovdje ćete se moći družiti s frendovima putem split screena za do četiri igrača, a tu je i novi mod Combo Rush.

Naš Zoran je prošle godine grindao u prvome dijelu koji je na njega ostavio dobar dojam. Kritika je pohvalila i nastavak pa vjerujemo da dobre zabave neće nedostajati ni u tom nadolazećem PC izdanju koje i mi planiramo isprobati. Vjerojatno vam nabacimo i kakav video komentar, kao i punu recenziju.

Komentari (1)

  • R4iden

    28.07.2015 - 14:01

    Igro je na PS Viti i nisam ocekivao puno, ali igra je stvarno odlicna.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?