HCL.HR

Slike i rezultati sa HGSpot PES 2009 turnira

Igor Belan 16.06.2009.   •   0 komentara   •   HCL


Pogledajte naš pictures report sa HGSpot PES 2009 turnira održanog 13.lipnja u HGSpotovoj poslovnici u Utrinama. Hostese inside!

Prošle subote, točnije 13. lipnja, baš kao što smo i najavljivali, održali smo HGSpot PES 2009 turnir u HGSpotovoj poslovnici u Utrinama. Iako je turnir bio predviđen za 64 igrača, a prijavilo ih se i više od toga, na kraju se pojavio nešto manji broj igrača od očekivanoga, stoga je bilo potrebno malo modificirati skupine, no nakon što je sve to riješeno turnir je krenuo po planu. Igralo se žustro od 9 sati ujutro do 15 poslijepodne, a danas vam donosimo konačne rezultate o pobjednicima iz Utrina, koji idu dalje u završni turnir u HGSpotovoj poslovnici u Jankomiru. Rezultate turnira iz Utrina, kao i pregled skupina za turnir u Jankomirau možete preuzeti na linku priloženom ispod. Osim spomenutog linka, na dnu ove vijesti nalazi se i još jedan, onaj koji vas vodi u našu galeriju slika sa turnira ( hostese included! ), pa svakako bacite oko. Svoje komentare na ovaj turnir, slobodno ostavite u boxu za kometare ove vijesti ( ispod ) ili u forumskom topicu klikom ovdje.

LINK: HGSpot PES 2009 turnir – Galerija slika sa turnira LINK: HGSpot PES 2009 turnir – Excel datoteka sa rezultatima i rasporedom

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!