HCL.HR

Sniper Elite: Nazi Zombie Army trilogija uskoro stiže za PS4, XOne i PC

Renato Pedišić 09.01.2015.   •   2 komentara


Paket tri Sniper Elite: Nazi Zombie Army igre uskoro stiže na PlayStation 4, Xbox One i PC. Uz neke novine, ovaj paket donosi i još neobjavljen Sniper Elite: Nazi Zombie Army 3.

Rebellion je najavio izlazak paketa igara pod nazivom Zombie Army Trilogy koji će sadržavati već objavljene Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1 i 2 te još neobjavljeni treći dio ovog spin-off serijala. Stariji Nazi Zombie Army naslovi doći će u ‘remastered’ izdanju, što znači da ćemo cijeli Zombie Army Trilogy moći igrati u 1080p rezoluciji na osobnim računalima (samo za Windowse i to od Viste nadalje), PlayStationu 4 i Xboxu One.

Ovo trilogijsko izdanje trebalo bi doći na konzole već početkom ove godine, dok je datum izlaska PC inačice već poznat i pada na 6. ožujka. Poznata je i cijena, koja za ovaj paket iznosi 42 eura, s tim da valja napomenuti kako se na Steamu on trenutno nalazi na popustu od 30%.

Uz poboljšane vizuale, ova će trilogija donijeti četiri nova lika i to ženskog spola, što ukupni broj igrivih likova diže na osam. Na žalost, sam co-op i dalje ostaje ograničen na maksimalno četiri igrača. Ipak, vjerujemo da to nikome neće smetati jednom kada se upuste u slow motion X-ray bušenje nacističkih zombija – koje čini okosnicu sva tri Nazi Zombie Army naslova.

Ako vas zanima kako se nama dopao prvi Sniper Elite: Nazi Zombie Army, ne propustite pogledati našu video recenziju.

Komentari (2)

  • Josipvk

    09.01.2015 - 18:45

    prešao oba dva nastavka ceka se treci 🙂

  • divjakdivji

    09.01.2015 - 20:17

    Ni Payday, nit LFD2 i još neki. CO-OP iz NZA1/2 mi je nekao najbolje legao.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?