HCL.HR

Sonic All-Stars Racing Transformed stigao na iOS, uskoro i na Androidu

Dominik Bošnjak 03.01.2014.   •   1 komentara


Segin odgovor na Mario Kart nakon PS3, X360, PC-a, Wii U-a i džepnih konzola stigao je i na Appleove prijenosnike, a uskoro bi ga trebali zaigrati i na Android uređajima.

Sonic & All-Stars Racing Transformed, Sumo Digitalova i Segina trkaća igra u duhu Mario Karta iz 2012. otprije nekoliko sati dostupna je za download na iOS App Storeu. Iako je ovaj mobilni port sadržajno identičan konzolaškim verzijama, izgleda da se Sega odlučila na zaključavanje određenih dijelova igre mikrotransakcijama, što objašnjava relativno nisku početnu cijenu od cca. 27 kuna.

Iako dodatni izdaci teoretski nisu nužni za pristup svim težinama igre i eventima, svi koji ne misle sumanuto grindati u stvarnosti će potrošiti oko 70 kuna, što je i dalje jeftinije od bilo koje druge verzije Sonic & All-Stars Racing Transformeda, no ipak osjetno skuplje od prosječne cijene iOS igara.

Što se tiče ostalih pametnih telefona i tableta, Sega nas uvjerava kako će igra osvanuti na Google Play Storeu “jako brzo”. S obzirom da su vlasnici Android uređaja na svoju verziju originalnog Sonic & All-Stars Racinga čekali pune dvije godine po izlasku iOS porta, ta je informacija donekle utješna.

Komentari (1)

  • Daky101

    03.01.2014 - 11:49

    Odigrao na X360,odlična igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?