HCL.HR

Sonos predstavio Sonos Ray, kompaktni novi soundbar

PR 13.05.2022.


Sonos Ray je najmanji i najeftiniji soundbar u Sonosovoj ponudi, a donosi neke od značajki viđenih u skupljem Sonos Beam Gen 2 soundbaru.

Sonos je najavio novi zvučnik kojim proširuje svoju ponudu kućnih kina. Sonos Ray njihov je novi kompaktni soundar za koji obećavaju impresivnim zvukom za svoju veličinu.

Sonos s modelom Ray donosi široj publici sjajan zvuk za TV, filmove i još mnogo toga, proširujući svoj asortiman kućnih kina pristupačnijom cijenom.

Ray će biti dostupan globalno 7. lipnja po cijeni od 2,299.00 kuna.

“Domovi su postali kinodvorane, prostori za tjelovježbu, središta video igri i još mnogo toga, a sve to podržava era streaminga koja više nije ekskluzivna samo za TV, glazbu i film”, rekao je Patrick Spence, izvršni direktor Sonosa. “Ray poboljšanje tih iskustava slušanja čini lakšim nego ikad, zahvaljujući manjoj veličini i impresivnom zvuku.”

Blockbuster zvuk iz Sonos Raya

Ray podiže ljestvicu za zabavu kod kuće s novim akustičnim inovacijama koje isporučuju uravnotežen zvuk, oštre dijaloge i čvrste basove.

● Zvuk koji ispunjava prostoriju: Posebno dizajnirani valovodi projiciraju zvuk od zida do zida, a napredna obrada precizno pozicionira elemente u cijeloj prostoriji tako da se osjećate kao da ste u središtu priče.
● Precizno uravnotežen: Novi sustav bas refleksa s vlastitim dizajnom donosi uzbudljive niske tonove sa savršeno odmjerenim basom, dok prilagođena akustika precizno usklađuje srednje i visoke frekvencije.
● Podešen do savršenstva: Kao i svi zvučnici Sonos, Ray je podešen uz pomoć Sonos Soundboarda, vodeće kolekcije u glazbi, filmu i drugima. Zvuk možete još preciznije podesiti uz Trueplay kako biste stvorili idealno iskustvo slušanja za svaku prostoriju.
● Poboljšano slušanje: Sonosov Speech Enhancement osigurava još veću jasnoću tako da nikada ne propustite nijednu riječ, dok Night Sound smanjuje intenzitet glasnih efekata tako da ne ometate nikoga kod kuće.
● Kompaktan dizajn: Bez obzira postavljate li ga na postolje za medije ili ga stavljate unutar komode, Rayev diskretan i impresivno kompaktan dizajn uklapa se u svaki prostor.
● Održivi zvuk: Ray također sadrži naš najodrživiji dizajn ambalaže do sada, zajedno s poklon kutijom i zaštitnim jastučićima koji su izrađeni od 100% rabljenog recikliranog papira.

Novi soundbar kompatibilan je sa svim vašim omiljenim streaming uslugama, tako da možete uživati u filmovima, glazbi i ostalome uz jednostavno podešavanje i kontrolu – samo otvorite aplikaciju Sonos i počnite slušati za nekoliko minuta. Ray možete jednostavno kontrolirati pomoću postojećeg daljinskog upravljača za TV, aplikacije Sonos, Apple AirPlay 2 i drugima. Dodajte par One zvučnika u svoje kućno kino za surround ozvučenje ili se povežite na bilo koji Sonos zvučnik za slušanje u više prostorija.

Sonos Ray je globalno dostupan 7. lipnja 2022. po cijeni od 2299 kuna.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?