HCL.HR

Sony uz PlayStation Plus pretplatu poklanja i tri mjeseca pretplate na Netflix

Zoran Žalac 28.04.2018.   •   5 komentara


Sony je pripremio posebnu pogodnost za pretplatnike svoje PlayStation Plus usluge kojima daruje tri mjeseca besplatnog Netflixa. No, postoji i kvakica.

Sony i Netflix dogovorili su zanimljivu promotivnu akciju. Ako se pretplatite na PlayStation Plus uslugu do 04. 05., i to kupnjom godišnje pretplate, dobit ćete i tri mjeseca za isprobati Netflix, popularnu uslugu digitalne distribucije filmova i serija. Ponuda vrijedi i u Hrvatskoj, no postoji kvaka.

Naime, Sony je odlučio da će ovu pogodnost moći iskoristiti samo neki korisnici. Da biste dobili tri mjeseca besplatnog Netflixa, morate pretplatu aktivirati putem promotivnog maila koji vam Sony pošalje. Naravno, ako niste pretplaćeni na Sonyjevu mailing listu za promotivne akcije, nećete biti uzeti u obzir.

Nama se čini da bi ovo moglo postati sve češća praksa, s obzirom da će korisnici od idućeg mjeseca tvrtkama morati dati izričitu potvrdu da žele da ih se kontaktira, a ova taktika davanja pogodnosti onima na mailing listi mogla bi biti dodatni poticaj za pretplaćivanje na istu.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • funky0308

    28.04.2018 - 18:28

    Nisam znao za tu novu regulativu ali ok je to. Das im pristup info i dozvolu za maltretiranje, a oni tebi neki popust, poklon i sl. 🙂

  • MaliMicek

    28.04.2018 - 19:49

    Daj nek oni radije konačno uvedu neke wishliste na account. A ne da moram svaku posebno tražit koja me zanima kad su popusti.

    • BONZO

      @MaliMicek, 28.04.2018 - 21:58

      E sad nisan siguran ima li kada udes putem PS4, ali ima kada udes putem aplikacije za mobitel. E sad, nije mi jasno zasto ta funkcija nebi bila moguca na prvoj.

    • MaliMicek

      @BONZO, 29.04.2018 - 19:14

      NIsam jos probao aplikaciju, budem.

  • vragec25cro

    28.04.2018 - 23:59

    Nolje neka igra nego netflix

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?