HCL.HR

Sony je zabranio izlazak igre Bloodborne Kart

Zoran Žalac 27.01.2024.   •   2 komentara


Suluda fan-made igra koja je htjela pretvoriti Bloodborne u karting igru ipak će morati biti promijenjena na zahtjev Sony Interactive Entertainmenta.

Lilith Walker, autorica popularnog PS1 demakea za Bloodborne, već neko vrijeme radi na karting igri u mračnom svijetu Bloodbornea. Sve je počelo kao prvoaprilska šala prije dvije godine, no razvilo se u punokrvni projekt koji je trebao biti dovršen 31. 1. Baš kao i Bloodborne PSX Demake, Bloodborne Kart bi bio potpuno besplatan za igranje na PC platformi.

Međutim, vijest o Bloodborne Kartu stigla je do ureda Sony Interactive Entertainmenta koji ima vlasništvo nad kultnom igrom From Softwarea.

Iz Sonyja su tako kontaktirali Lilith Walker te ju zatražili da igru ne lansira pod tim nazivom. Developerica je pristala na to jer je, kako kaže, očekivala da će se to dogoditi, ali igru svejedno planira lansirati u malo izmijenjenom izdanju pod drugim imenom. Ipak, to je rezultiralo odgodom pa karting igru u svijetu Bloodbornea nećemo igrati idućeg tjedna.

Vijest o ovome među fanovima je dočekana uz humoristične komentare. Kako mnogi ističu, najšokantnije od svega je to što je Sony priznao postojanje Bloodbornea kao igre, nekadašnje PS4 ekskluzive koju nisu ažurirali već osam godina, dok su drugim igrama lansirali remastere remastera.

Komentari (2)

  • Satan's Nut

    28.01.2024 - 14:47

    Tugy bugy. Šteta što se nije mogla prošuljati ispod radara. Barem će sada moći staviti cijenu na igricu.

  • Mrkvicaa

    28.01.2024 - 15:11

    Sad kad sony izbacuje igre na PC i još bez denuvon, stalo je riganje vatre s komentarćićima:)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?