HCL.HR

Sonyjeva nova ekskluziva za Gamescom nosi naziv Project Mephisto

Zoran Žalac 17.08.2018.   •   3 komentara


Na listi nominacija za najbolju igru PlayStation 4 konzole nadolazećeg Gamescom sajma nalazi se i jedna koja trenutno nije predstavljena javnosti.

Organizatori Gamescoma, koji se idućeg tjedna održava u Njemačkoj, već su složili listu nominacija za najbolje igre koje će biti prikazane na sajmu. Listu nominacija možete pogledati na službenoj stranici, ali to nije vijest koja nam je zaokupila pozornost. Naime, na listi nominacija nalazi se i jedna igra koja još nije najavljena, odnosno predstavljena gamerskoj javnosti.

Radni naziv joj je Project Mephisto i svrstana je pod kategoriju najbolje igre za PlayStation 4 konzolu, što može značiti da je Sonyjeva ekskluziva. Doduše, s obzirom da se u kategoriji nalazi još i novi Assassin’s Creed, možda je riječ o nečemu sasvim desetom.

Po internetu kruže različita nagađanja, poput toga da je Mephisto novi Blizzardov Diablo projekt, s obzirom da je Mephisto bio jedan od neprijatelja u Diablu 2. Isto tako se spominje indie igra Vagante, čije je kodno ime bilo Project Mefisto – prije pet godina.

U bilo kojem slučaju, misteriozna igra napravila je nešto dobro da zavrijedi nominaciju u toj kategoriji. O čemu se točno radi znat ćemo idućeg tjedna kada Gamescom otvara svoja vrata.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • sedf

    17.08.2018 - 12:58

    Eskluziva ili neeskluzivni naslov,to se mora videti.

  • superdeda2000

    17.08.2018 - 14:46

    HCL hoćete ići na Gamescom ove godine? Možemo očekivati neki video izvještaj od tamo? Podcast? Mi se čini ili nikada nismo dobili video od prošle godine?☺️ Isprike ako sam pobrkao lončiće?

  • Vaas FU SEHCTIB

    17.08.2018 - 14:52

    Prvo mjesto neće osvojiti…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?