HCL.HR

Southend radi na novoj igri za Deep Silver

Renato Pedišić 24.07.2012.   •   0 komentara


Švedski developer Southend poznat između ostalog po radu na igrama poput XIII te ilomilo, udružio je snage s Deep Silverom na izdavanju još nepoznate igre.

Je li tko od vas zaigrao ilomilo, simpatičnu puzzle igru koju ste mogli zaigrati na WP7 uređajima ili putem XBLA servisa? Ako jeste možda vas obraduje da tvorci te igre sada rade za Deep Silver na još nepoznatom projektu.

Informacija je došla od ove izjave Deep Silvera: “Southend je zadužen za razvoj novog multiplatformskog naslova, baziranog na jednom od već postojećih i popularnih Deep Silverovih brendova. Ne možemo reći više, ali ubrzo očekujte igrinu službenu objavu.”

Deep Silver sigurno poznajete kao izdavača zombie koljačine pod imenom Dead Island, mješanca FPS-a i survival horora S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky i RPG serijala Risen. Mogu li se takvi naslovi povezati s tvorcem ilomiloa, ostaje za vidjeti. No vrijedi spomenuti da je Southend tijekom svoje karijere radio na igrama za razne platforme, uključujući i popularni FPS XIII iz 2003. godine.

Više informacija očekujemo uskoro – bilo od Deep Silvera, bilo od Southenda.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!