HCL.HR

Spin-off voljenog naslova Enter the Gungeon uskoro bi trebao doći na PC i konzole

Hrvoje Smoljić 09.01.2020.   •   2 komentara


Exit the Gungeon naslov je poznat samo korisnicima iOS operativnog sustava, ali uskoro će izgleda i igrači na ostalim platformama moći zaigrati ovaj šareni roguelite.

Ako niste čuli za Exit the Gungeon, ne brinite. Igra je naime još prošle godine izašla ekskluzivno za iOS uređaje u sklopu Apple Arcade pretplate. Srećom, ovaj nastavak voljenog Enter the Gungeona neće još dugo ostati Apple ekskluziva te će izaći i na PC-u te konzolama trenutne generacije.

Za razliku od Enter the Gungeona gdje smo silazili u sve opasnije tamnice, u Exit the Gungeon nam je, kako ime sugerira – cilj iz njih izaći. U tom smislu, velika razlika je što se akcija u spin-offu odvija u horizontalnom 2D prikazu. Usprkos tome, i ova igra zadržava kaotičnu i vizualno atraktivnu akciju s roguelite elementima.

Proizvođač navodi kako će igra izaći rano u ovoj godini, ali ne navodi točan datum. Polazeći od pretpostavke kako mnogi ugovori o ekskluzivnosti traju po pola godine, očekujte ju najranije tijekom trećeg mjeseca. Do tada svakako pogledajte gameplay trailer te okusite djelić akcije koja vas očekuje:

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Cpt. Price

    09.01.2020 - 23:44

    Neki se developeri stvarno svojski trude kako bi napravili vrhunsku igru za ps1. Pošto su čuli da če ps5 imat mogučnost pokretanja istih

  • Gvags

    10.01.2020 - 04:01

    Hoće isto imat couch coop kao enter the gungeon?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?