HCL.HR

U Hrvatsku stigla atraktivna Spirit of Gamer PC periferija

sponzorirani članak 12.04.2017.


Tražite novi komad gaming opreme? Od sada i u hrvatskoj možete pronaći Spirit of Gamer opremu za PC koja nudi impresivne specifikacije i agresivan dizajn uz vrlo pristupačnu cijenu.

spirit-of-gamer-uvodna

Kroz posljednjih par godina svjedoci smo navale brojnih novih brandova gaming opreme kao odgovor povećanih zahtjeva gamera koji teže apsolutno najboljim performansama. Izbor novih brandova kao alternative mainstreamu je širok i većina ih se proziva ‘vrhunskim’ i ‘No. 1.’ što izbor ne čini lakšim.  Ipak, tu i tamo se pojavi neki brand koji se omjerom dizajna, cijene i značajki ističe iz ponude.

Spirit of Gamer (SOG) oprema je upravo takva. Nismo je još testirali u uredima HCL-a, ali uz vrlo pristupačnu cijenu redovito nižu od mainstream proizvoda ima vrlo impresivne značajke, kao i agresivan dizajn kakav se mnogim gamerima sviđa.

OD GAMERA ZA GAMERE

SOG proizvodi su posebno krojeni s eSports kulturom na umu, odnosno profesionalnim natjecanjima koji gaming i gamersku kulturu dižu na jednu sasvim novu, natjecateljsku razinu.
Makromikro grupa dovela je SOG proizvode na naše tržište, a na njihovom webshopu možete vidjeti da nude sve od Spirit of Gamer miševa, podloga za miševe, gamerskih slušalica i gamepadova.

Bacite jedan pogled na tu ponudu i popratne specifikacije miševa i sve će vam biti jasno – SOG se kao brand trudi ponuditi iznadprosječne specifikacije u svom cjenovnom rangu uz dizajn koji nije nimalo suptilan i ne skriva da je namijenjen upravo gamerima. Više o kompletnoj ponudi Spirit of Gamer proizvoda možete saznati na službenom webu, a iz Makromikro grupe poručuju nam da uskoro možemo očekivati i nove SOG proizvode u njihovoj ponudi poput tipkovnica, PC kućišta i posebno dizajniranih gamerskih stolaca.

No evo par proizvoda koje bismo izdvojili, a koje već sada možete nabaviti, dok na Facebook stranici možete odgovoriti na nagradno pitanje i osvojiti SOG opremu.

Spirit of Gamer Elite M-40 Fury

m-40-fury

Ovaj gamerski miš obećava vrhunske performanse uz optički senzor Avago 3050, maksimalne rezolucije 4000 DPI-ja. Za vrhunsku preciznost podržano je podešavanje rezolucije tijekom korištenja u rasponu od 500 do 4000 DPI-ja, a na raspoloaganju vam je i sedam programabilnih tipki s macro opcijama. I konačno, kao točka na i, ovaj miš ima prilagodljivo LED osvjetljenje u 7 različitih boja! Sve to po cijeni ispod 200kn. Za više informacija kliknite ovdje.

Spirit of Gamer Xpert M-5

xpert-m-5

Xpert serija SOG-a obećava još bolje specifikacije pa tako ovaj miš nudi još veću preciznost i bolje performanse uz laserski senzor Avago 9500, koji omogućava maksimalnu rezoluciju od 6000 DPI-ja (podesivu u 7 koraka od 800-6000 DPI-ja) i moguću akceleraciju do 30G. Ovaj miš posjeduje čak 9 programabilnih tipki, a poseban softver omogućava kreiranje zasebnih profila za pojedinu igru. Kako biste u potpunosti prilagodili težinu miša na raspolaganju vam je devet utega mase 2,4 grama koje možete dodavati i micati po želji, a inicijalno miš teži 130 grama. Sve te specifikacije u ovom mišu dobivate za tek malo više od 200kn. Najozbiljnije – uvjerite se klikom ovdje.

Spirit of Gamer Xpert H1

xpert-h1

Motiv vrlo pristupačnih cijena uz impresivne tehničke specifikacije nastavlja se i u SOG-ovoj seriji gaming headseta. Ovaj model Xpert H1 omogućuje virtualni 7.1 surround zvuk, komunikaciju s prijateljima u online igrama kroz ugrađeni mikrofon, kao i laganu konstrukciju te mekane ušne školjke za ugodno nošenje čak i kod onih dugih gaming seansi vikendom. Xpert H1 headset spaja se na USB priključak, a sadrži i integrirani kontroler za podešavanje glasnoće. Uz sve ove specifikacije iznenadit ćete se kad kažemo da koštaju malo više od 200kn. Možete ih pogledati ovdje

Spirit of Gamer XGP Wireless

xgp-wireless

Za sve one PC igre koje je jednostavno prirodnije igrati s kontrolerom (nogomet, tučnjave itd.) gamepad je obavezan komad opreme svakog gamera. Spirit of Gamer XGP Wireless za manje od 200kn nudi potpuno bežično spajanje s vašim PC-jem, ergonomski dizajn uz kvalitetne tipke i fino udubljene analoge i na dodir ugodan, gumiran površinski sloj. Domet bežične veze iznosi osam metara, a ugrađena LiPolymer baterija omogućava do 12 sati neprekidnog igranja. Osim toga ima i dvostruke vibracijske motore te sveukupno 12 tipki uz ne tako često viđenu „rapid fire“ funkciju. Cijena? Kažemo vam – gotovo nerealno niska za ovakve specifikacije i dizajn. Provjerite ga na webshopu.

Cijene su zapravo dodatno niže ovih dana jer Makromikro ima popust od -30% na cijelu Spirit of Gamer opremu. Pa svakako provjerite punu ponudu ovdje i naručite si nešto dok je akcija u tijeku.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?