HCL.HR

Splinter Cell: Blacklist prijeti novim trailerom

nebel 04.08.2013.   •   12 komentara


Ubisoft nam je poslužio još jedan u nizu trailera za nadolazeći Splinter Cell: Blacklist, a ovaj je fokusiran na novu prijetnju Sam Fisheru, njegovoj ekipi i vjerojatno cijelom svijetu.

Sam Fisher će imati pune ruke posla u novom Splinter Cell: Blacklistu, baš kao što pune ruke posla ima ekipa kojoj je Ubisoft naredio da svako toliko izbacuje nove trailere za ovu igru. Da, dobili smo još jedan SC: B trailer iz Ubisofta, a ovaj iza naslova “Threat” govori o novoj prijetnji s kojom će se suočiti naš Sam, njegova ekipa i vjerojatno cijeli svijet. Pogledajte ga ispod.

Splinter Cell: Blacklist izlazi 23. kolovoza na PC, PS3, X360 i Wii U.

Komentari (12)

  • Deadwalker

    04.08.2013 - 11:28

    Bokte, novi trailer svaka dva tjedna. Baš bi volio znati koliki je marketinški budžet za ovo.

    • Antkiller1

      @Deadwalker, 04.08.2013 - 16:44

      to je ubisoft, zasto uopce pitas takva pitanja

  • Mentor

    04.08.2013 - 11:58

    Ovi su dojadili i Bogu i narodu sa trailerima , likovi su se više trudili da naprave trailere nego igricu.

  • ThOr VeLikI

    04.08.2013 - 12:35

    To samo govori da bi Splinter Cell igra mogla biti najbolja do sada!

    NL: Some of the promotional material has had a focus on the main campaign; can you outline how lengthy this campaign will be?
    LJ: This is the biggest Splinter Cell in the series. We have a full single player campaign, but also co-op missions and the return of multiplayer with Spies vs Mercs. Also, most of the co-op maps can be played in single player mode, offering even more gameplay hours.

    A možete pročitati i cijeli intervju za Splinter Cell na ovom l…….

    http://www.nintendolife.com/news/2013/08/interview_ubisoft_on_splinter_cell_blacklist_taking_the_series_forward_and_wii_u_features

  • goldfinger

    04.08.2013 - 16:47

    Stvarno,toliko reklamiranja da ovo jednostavno ne smije bit loše…

  • Neol

    04.08.2013 - 19:28

    Ma ništa od onog šuljanja satima na jednoj te istoj misiji i ponavljanja po 50 puta. A i kakvi su im to Splinter Cell-ovi, kad nema onog poznatog glasa: Fisher!, what are you doing?, the mission's OVER i onda ponovo. Tri alarma na svakoj misiji, treći alarm digneš i gotova misija, hahaha. šta je ovo sad postalo? Pa tko bi htio prijeći sve misije za 4,5 sata? A oni danas takve igre stalno i prave, dali su nam mogućnost za to. A i samog Fishera su ubrzali, pa se sad šulja kao Batman a i neprijatelje tako lako tamani kao Batman, samo mu još fali onaj PLAŠT da može koji puta i poletjeti, hahaha, lol.

  • Adam Jensen

    @buby8992, 04.08.2013 - 20:52

    Nažalost stealth žanr polak izumire u svom originalnom obliku (isto kao i Survival Horror) i idu u akcione vode a mi stealthaši se moramo zadovoljiti ako uopšte imamo stealth opciju pa kakva god ona bila. Jednu stvar nikako ne mogu shvatit, kad su napravili savršeni Chaos Theory koji je imao odlične ocjene od kritike (94 na meti) i od publike (5,5 mil prodatih u ono doba je veoma mnogo) zašto umjesto da taj koncept samo unapređuju i nastave tim putem oni morali malo-po malo ući daleko u akcijske vode i potpuno uništit onu staru dobru SC atmosferu. Conviction je imao mnogo lošije ocjene od kritike (82 ocjena) i veoma loše prihvaćen od fanova, čak se slabije i prodavao (3,5 mil.) Ako su imalo pametni Blacklist bi trebali približit starim SC igrama jer bi to bilo dobro i njima (više bi se prodavalo) a pogotovo igračima. Blacklist se čini da će ipak predstavljati povratak korijenima u odnosu na Conviction i sigurno je da će biti bolja igra od Convictiona, i uz purist težinu bi moglo pružiti odličan gameplay ali atmosferu starih SC nažalost neće nikad imati.

  • Neol

    @buby8992, 04.08.2013 - 22:00

    Nažalost neće više nikad imati onakvu atmosferu, to si upravu:) Ali fala bogu pa mogu skinuti ponovno prva 3 Splinter Cell-a i prelaziti ih po 10-i puta. Ista stvar je i kod Tomb Raidera, samo što su tamo čak prvih 5 dijelova i bile vrhunske igre za mozganje ali i preciznost kod skakanja, a sad u TR 2013 i moja baba može preskočiti provaliju a da ne pogine, a ja sam prvu provaliju preskakao 5 dana hahaha:) to su bile IGRE. A Splinter Cell Pandora Tomorrow sam isto puno puta zapinjao, valjda zato što mi je to bio prvi koji sam igrao, obožavam kada zapnem i razmišljam, a ne da klizi kao podmazano, hahaha.

  • gamelaker

    @buby8992, 05.08.2013 - 14:43

    Eh kad se sjetim Chaos Theory-a,meni osobno jedna od najdražih igara,kad se sjetim koliko sam onaj level u banci igrao,ono igraš pa nešto sjebeš pa ućitavaj zadnji savegame pa pripaziš malo poslije,neprocjenjivo

  • Adam Jensen

    @buby8992, 05.08.2013 - 16:14

    Level u banci, još uvijek mi je nešto najbolje što je ponudio stealth žanr. Chaos Theory je inače bio moja prva stealth igra, a taj level mi je pokazao sve čari slobode igranja (prije svega na početku biraš hoćeš li ući u banku na prednja vrata ili odozgo preko krova, brave možeš otključat ako nađeš ključ ili ih možeš obit nožem, za neke moraš naći šifre,pa ono virenje ispod vrata, istraživanje soba, pa tek kamere i laseri, plus stražari, a otvorio si četvere oči 🙂 i naćulio uši jer znaš da ako te bilo ko spazi ili napraviš neku grešku da si naje*o (jer kao što kažeš ovdje su se greške skupo plaćale). Eh to je bila igretina, od toga dana sam odigrao gotovo sve stealth igre i još uvijek tražim neku koja će mi vratiti barem djelić te fenomenalne atmosfere.

  • Neol

    @buby8992, 05.08.2013 - 17:58

    E pa skinite si Pandora Tomorow, taj je još bolji od Chaos Theory-a, tamo ćete 100 puta ponavljati neke dijelove, lol ja sam Splinter Cell 1 igrao zadnji, prošle godine mislim, hahaha, i idem ga sad opet skinit, taj je isto odličan, a nakon njega ću ponovno Chaos Theory.

  • gamelaker

    @buby8992, 05.08.2013 - 18:58

    Ha,taman sam instaliro Double Agent jedino još njega nisam igrao pa ću vidjet kakav je.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?