HCL.HR

Spremni za naš zadnji LoL turnir ovog mjeseca?

Igor Belan 25.02.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Nemojte zakasniti s prijavom na naš novi LoL Adria Open – to vam je posljednja šansa da ugrabite finu količinu Riot Pointsa i uđete u finale ovog mjeseca.

esl-adria-open-LOL4

Do sada smo u našim Adria kupovima većinu puta mogli vidjeti hrvatske timove kako odnose pobjedu ili barem neko od prva četiri mjesta. U prošlotjednom kupu to nije bio slučaj – dapače, nismo mogli vidjeti niti jedan hrvatski tim u polufinalu. To je samo znak da u posljednje vrijeme uspijevamo privući sve veći broj kvalitetnih regionalnih timova te da titula mjesečnog pobjednika u našim kupovima zaista znači da ste najbolji tim u cijeloj Adria regiji!

Stoga vas ponovno pozivamo da se prijavite za posljednji LoL Adria Open kup ovog mjeseca koji se igra u subotu u 14 sati, jer je dobar plasman na tom kupu vaša zadnja šansa da upadnete u elitno društvo regionalnih timova koji će se na mjesečnom finalu 2. mjeseca boriti za glavnu titulu.

Prijavite se ovdje.

Ukoliko još uvijek niste uspjeli pronaći tim da i vi zaigrate na našim kupovima, najmanje što možete učiniti je popratiti te napete borbe na službenom live streamu turnira u subotu od 15 i 30. Stream ćete moći pratiti na našem ESL Twitch kanalu, a komentirati će vam stara iskusnjara Sa1na, koji između akcije daje često daje i profesionalne savjete kako se poboljšati u LoL-u.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?