HCL.HR

Sve je više dokaza da Spyro the Dragon dobiva svoj remaster

Zoran Žalac 02.03.2018.   •   9 komentara


Internetski detektivi otkopali su nekoliko različitih tragova koji vode ka zaključku da bi Spyro the Dragon doista mogao dobiti svoj remaster.

Postojanje Spyro the Dragon reamstera još uvijek nije službeno potvrđeno. Međutim, glasine o istome sve su učestalije, a najnoviji razvoj događaja možda upućuje na ispravnost poslovice – gdje ima dima, ima i vatre.

Naime, uočeno je kako je Twitter profil @SpyroTheDragon postao zaključan te mu je promijenjen naziv – prvo u Falcon McBob, a zatim u Joe McBob. Ako se pokušate prijaviti na isti za resetiranje lozinike, poveznica se šalje na mail koji po svemu sudeći glasi [email protected]. Štoviše, Falcon je jedno od kodnih imena za projekte koji su trenutno u razvoju pod Activisionom, dok se tvrtka koja radi Skylanders igračke zove Toys for Bob.

Može biti da je ovo samo slučajnost, ili možda pak zavaravanje nostalgičara, ali nakon uspjeha Crash Bandicoot Remastera začudili bismo se da Spyro ne bude sljedeću. Uostalom, radi se MediEvil remaster, a svoje prerade čekaju Resident Evil 2 i Final Fantasy 7. Tko za Spyru pita – ne skita!

Označeno sa: ,

Komentari (9)

  • alen1990

    02.03.2018 - 18:33

    Naporni su već i Bogu sa remasterima starih igara. Najbolje u nedostatku ideja živjeti na staroj slavi. Preloše.

    • Darcoolio

      @alen1990, 02.03.2018 - 20:59

      Apsolutno se ne slažem.
      Bolje da se drže remastera klasika koje mnogi od mlađih generacija nisu bili u prilici da igraju ili im je odbojno zbog grafike, nego da izbacuju nove naslove koji su sve češće i češće čisto gubljenje vremena.
      A i meni je to super, lično bih voleo da ih bude što više.

    • AaboOs

      @Darcoolio, 02.03.2018 - 23:45

      Gotovo svaka klasična igra ima neku inačicu u boljoj verziji samo sa možda drukčijim likovima i boljom mehanikom. Ma de pa ko bi sad opet prelazio sve Assassins Creed serijale zato što su remaster verzije ili super Marija kad imaš Odyssey. Ista je stcvar sa Spyrom i ja ga osobno ne bi nikada ponovno prelazio ako nema neku novu priču. Ista mi se ne sviđa ni ljenost developera što stavljaju koje kakve pixelirane igre zato što je to danas “In”. Pa nisam zato slago komp od 10000 kn da bi igro takve igre, kakvu god dobru priču imali meni osobno je to u startu odbojno. Al sva sreća barem ima za birati al da me se pita ne, kao što ne bi vozio ni Yuga 45 sa malo boljim motorom ili poboljšanom karoseriom.

    • Darcoolio

      @AaboOs, 03.03.2018 - 00:38

      Iskreno, ako bi izašao AC Ezio triologija za PC onda bih igrao.
      Ima Mario Odissey, međutim ja nemam konzolu na kojoj bih to igrao, isti slučaj sa Crash, Spyro ili nekom drugom igrom iz perioda od pre 20 godina, dovoljno je prošlo da bih mogao opet da zaigram.
      A što se pokseliranih igara tiče, to je već neka druga priča, nisam ni na trenutak imao dilemu oko Stardew Valley, To the Moon, Finding paradise i sličnih.

    • KornjacaNS

      @AaboOs, 03.03.2018 - 00:45

      Mozda tebi nema logike jer si vec igrao ali oni ciljaju na ljude koji ove igre nisu odigrali i na one koje ove igre vracaju u bezbrizno detinjstvo. Sama pomisao da pored kresa ce dodje spira, medievil, final fantasy 7 je za mene vise nego dovoljan razlog za kupovinu, prvo zato sto su me kao tinejdzera uveli u svet fantasticnih igara a drugo da bih se ja ponovo osetio detetom koje nije imalo nista da brine osim o skoli i dobrim ocenama a danas brini o svemu, hocu stici na vreme na posao, jesam platio racune, jel sve kupljeno za u kucu sve sto su nekada roditelji radili sada sam ja preuzeo. E zato ove igre su vise za nas nostalgicare.

    • moordrak

      @alen1990, 03.03.2018 - 09:06

      Svi to rade, na ovaj ili onaj način. Recikliranje starih hitova nije loša ideja. Kao što u glazbi postoji evergreen, tako postoje i neke igre koje su bezvremenske, uvijek zabavne. Spyro je jedna od tih igara.

  • MakikaM91

    02.03.2018 - 19:21

    I meni je ovo postalo lose, ili napravi novu igru ili ne pravi Remaster.
    Bilo je fora igrati ova igra na prvi PS, sad postaju ko Konami, samo da sto vise lovu uzmu.

  • AaboOs

    03.03.2018 - 01:15

    Kužim da netko voli retro pa ne sudim. Imam hrpu igara na Steamu koje još nisam ni probao a već razmišljam o drugima tak da o remasterima ne bi ni pomišljao jer nema se vremena za to,a bogami ni potrebe. A ček malo… ti stvarno misliš da iza ovakvih stvari ne stoji ciljanje na sentimentalnost i zaradu? Opet velim… ima hrpa igara koje su iste ili slične tematike. Taj mali zmaj meni sigurne ne predstavlja ono što oni žele da meni predstavlja 😉

  • Alnor

    03.03.2018 - 13:23

    odličnoo, Spyro i jos bi htio Crash Team Racing…i Gex!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?