HCL.HR

Stalin vs. Martians 3 traži vašu pomoć kroz Kickstarter

Stjepan Fikter 29.11.2013.   •   0 komentara


Developer Dreamlore objavio je da radi na nastavku Stalin vs. Martiansa i traži pomoć za financiranje putem Kickstarter kampanje u kojoj priznaju da je prošla igra bila neka vrsta beta verzije.

2009. godine za PC je izašla igra Stalin vs Martians koja se kod nas našla u trash kategoriji, a razlog zašto se nalazi tamo saznat ćete čitajući našu recenziju. No, unatoč našoj velikodušnoj ocjeni, developeri su svjesni da prvi dio nije bio dovoljno dobar, odnosno problem je bio premali budžet što je dovelo do toga da je igra izašla u obliku svojevrsne beta verzije. Također su se ogradili i riječima da to nije bila zbilja igra nego “umjetnička instalacija”.

Sada Dreamlore najavljuje nastavak pod imenom Stalin vs. Martians 3, te traže pomoć za financiranje kroz Kickstarter kampanju u kojoj je cilj postavljen na 125,000 američkih dolara. Za novu igru kažu da će promijeniti koncept te da će ovaj put zapravo biti zabavna.

Stalin vs. Martians 3 bit će akcijsko-strateški hibrid u kojoj ćemo kontrolirati Staljina unutar velikog robota. Gameplay će biti sličan Battletechu koji je izašao za Segu Genesis, ali neće biti njegov klon, a tu će još biti i elemenata iz Cannon Foddera. Uz nevjerojatno čudne misije, developeri pripremaju i “lude mini igre”. Pogledajte video za Kickstarter kampanju ispod.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?