HCL.HR

Star Trek uskoro u trgovinama, pogledajte launch trailer

ToxarE 24.04.2013.   •   5 komentara


Star Trek The Video Game izlazi za dva dana u Europi, a povodom današnjeg izlaska u Americi i kao poticaj svima nama da igru kupimo, Namco je složio ovaj novi trailer.

Star Trek The Video Game izlazi za dva dana u Europi, a povodom današnjeg izlaska u Americi i kao poticaj svima nama da igru zapravo i kupimo, Namco je složio novi trailer.

Kao što vidite, trailer je poprilično dramatičan s nekim zanimljivim i nabrijanim scenama koje bi svakako voljeli vidjeti u pravom kontekstu unutar same igre. Nadamo se samo da gameplay i priča neće biti površno odrađeni kao što nam se po traileru čini da je odrađen grafički dio igre. U svakom slučaju, naš Ante Malenica već se mentalno priprema za recenziju igre koja će ovoga petka izaći u PC, PS3 i X360 inačicama.

Inače, ovu novu Star Trek igru je razvio isti onaj developer zaslužan za The Darkenss 2. Što kažete?! Niste čuli za The Darkness 2? Pogledajte onda našu video recenziju, igra je doslovno brutalna.

PUNA RECENZIJA: The Darkenss 2

Komentari (5)

  • adycro

    24.04.2013 - 16:09

    Vec sam mislio da su obustavili rad na igr a sad vec da ce izaci za 2 dana o_O. Izgleda zanimljivo samo se bojim da ce biti prepuna BUG ova i neoptimiziranosti.

  • BsTyLer

    24.04.2013 - 16:19

    gameplay je več postan na forumu u vezi Star Treka i igra je bzvz ,ako nisi fan nije vridno igranja.
    https://www.youtube.com/watch?v=HD4AXAEZ_18

  • drazensi

    24.04.2013 - 17:33

    ah moram se okaniti malo ovih gamerskih portala jer kamo god stignem prvo sto procitam grafika ovakva, grafika onakva…eh da se igra sudi samo po grafici pa da se stavlja na prvo mjesto razumio bih, ali zato u danasnje vrijeme dobivamo poluproizvode jer se sve svodi na grafiku..sto se tice grafike u samoj igri cisto je solidna, nije nesto sto bi vam plijenilo dugo paznju, ali nije niti tako losa..
    ista stvar je i kod samog gameplay-a..
    cisto se da preigrati ako si fan, pa i ako nisi Star Trek-a da si ispunis vrijeme cekajuci sljedeci film jos koji tjedan…uglavnom nije tako losa kao sto je ostatak igara raden po igrama izuzev Wolverina i Batmana (mada on nije direktno rade po filmskog prijedlosku)..

    • Lazy

      @drazensi, 24.04.2013 - 19:51

      Slažem se s tobom u vezi grafike, to mi je zadnja stavka u igrama.A svi nešto nabrijani grafika ovakva grafika onakva, nema pojma ne hebe me to, daj vrhunsku priču,gameplay i "svi"sretni.
      No zaboravio si dodati najbolju igru ikad rađenu po filmu, The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay!!!

  • nnnnn99

    24.04.2013 - 19:31

    Ne djeluje mi loše,vjerovatno ću odigrat nekad,ali ne u skorije vrijeme.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?