HCL.HR

Star Wars Battlefront beta stiže početkom 10. mjeseca

Stjepan Fikter 03.09.2015.   •   1 komentara


Prije nego što se u 11. mjesecu zaputimo u Star Wars borbe i to bez server browsera, imat ćemo priliku testirati igru prije izlaska na svim platformama.

Svim igračima koji su se pitali hoće li Star Wars Battlefront imati svoje beta testiranje, EA otkriva da hoće. U službenoj najavi stoji da je u pitanju tehnički test pa se nadamo da će to testiranje nečemu zbilja i poslužiti, odnosno valjda nećemo doživjeti još jednu Battlefield 4 epizodu po izlasku igre.

Testiranje je zakazano za početak 10. mjeseca i to u verzijama za PC, PS4 i Xbox One, no nije otkriveno radi li se o otvorenom ili zatvorenom pristupu. Iako će Battlefront sadržavati šarolike modove, u beta verziji moći će se probati potpuno ratovanje u Walker Assault na Hothu gdje će se boriti 40 ljudi. Na raspolaganji će nam biti i Survival Mission mod s misijom na Tatooineu gdje ćemo u društvu još jednog prijatelja pobunjenika ubijati valovi imperijskih snaga. Beta će uključivati i novi Drop Zone mod, a više o njemu saznat ćemo idućih tjedana.

Osim beta testiranja, DICE predstavlja i Star Wars Battlefront Companion iskustvo gdje se uz prikaz statistika i napretka nalazi i kartaška igra Base Command. Osim putem weba, statistikama i kartama moći će se pristupiti i preko mobilnih uređaja bilo da se radi o iOS ili Android platformi. Cijela aplikacija bit će dostupna na dan izlaska igre, odnosno 17.11.

Valja spomenuti i da je EA potvrdio kako Star Wars Battlefront neće imati server browser budući da će igra koristiti matchmaking sistem baziran na skillu igrača. Nažalost više detalja kako bi to trebalo funkcionirati nije otkriveno, no izostanak popisa servera vrlo vjerojatno znači da neće biti niti privatnih servera. Pomalo čudna odluka kada se uzme u obzir kakvi će sve modovi za igranje biti dostupni po izlasku.

Komentari (1)

  • srkirki1994

    03.09.2015 - 19:38

    Nadam se otvorenoj beti na makar 7 dana 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?