HCL.HR

Star Wars: Battlefront imat će 12 multiplayer mapa

Stjepan Fikter 05.05.2015.   •   1 komentara


Uz detaljniju prezentaciju novokreiranog planeta Sullust, EA otkriva kako će Star Wars: Battlefront stići s 12 multiplayer mapa te s još više lokacija kada se ubroje Star Wars Battlefront Missions.

Prije nego vidimo novi prikaz igre na E3 sajmu, EA je u posljednjem blog postu otkrio nekoliko detalja o kreiranju planeta Sullust.

Među svim detaljima koji se spominju, igračima je vjerojatno najinteresantniji onaj gdje stoji kako će Star Wars: Battlefront imati 12 multiplayer mapa te još više lokacija kada se uključe Star Wars Battlefront Missions.

DICE još nadodaje da će neke od mapa biti prilagođene za Walker Assault mod, a druge će biti dizajnirane za intimnije borbeno iskustvo gdje ćemo se više gledati oči u oči. No, to je i bilo za očekivati budući da često u igrama vidimo mape različitih veličina i oblika.

S druge strane, planeta Sullust imat će svoj premijeru upravo u igri. DICE je inspiraciju za dizajn pronašao na susjednom Islandu budući da se radi o vulkanskom svijetu s kamenim formacijama i lavom koja ide ispod i po površini. Andrew Hamilton, glavni umjetnik za okolinu kaže: “To je oskudan svijet na veoma lijep način. Ukazuje na sve mogućnosti u našim konceptima i sav sadržaj koji trebamo prikupiti… sve materijale, oblike kamenja pa čak i lavu.”

Star Wars: Battlefront zaigrat ćemo 17. studenog kada igra stiže na PC, PS4 i Xbox One.

Komentari (1)

  • Kinaivan

    05.05.2015 - 17:36

    Ja bi htio neki star wars rpg tipa sw kotor a ne ovo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?