HCL.HR

Star Wars: Battlefront potvrdio E3 premijeru

ToxarE 07.05.2014.   •   3 komentara


Electronic Arts bio je neočekivano šutljiv povodom nedavnih Star Wars vijesti i Star Wars dana, ali s razlogom jer prikaz svog doprinosa tom univerzumu čuva za idući mjesec, tj. E3 sajam.

Na današnjem sastanku za investitore, voditelj Electronic Artsa Andrew Wilson najavio je da će nadolazeći E3 sajam biti uzbudljiv i veseo za fanove Star Warsa. Naime, tvrtka će ondje definitivno premijerno prikazati DICE-ov Star Wars: Battlefront, koji je prošle godine u isto doba bio najavljen kratkim teaser trailerom. Konferencija Electronic Artsa zakazana je za 9. lipanj, stoga ako ste zagrijani za novi FPS u SW univerzumu, svakako očekujte zanimljive najave.

Vjerojatnost je da će na istoj konferenciji tvrtka potvrditi i druge Star Wars projekte – ili barem još jedan uz SW: Battlefront. Podsjećamo, drugi projekt trebao bi biti akcijska avantura iz Visceral Gamesa (tvoraca Dead Spacea), a treći pripada BioWareu i moguće je da je planiran za neku dalju budućnost. Battlefront možemo očekivati najranije u ljeto 2015. godine, no veće su šanse da će popratiti izlazak novog SW filma krajem godine.

Komentari (3)

  • ck7

    07.05.2014 - 16:18

    Ovo dodajem u svoju kolekciju 😉

  • SMALLGAMER

    08.05.2014 - 06:47

    oce li izaci za pc ha

    • Apocalypse4987

      @SMALLGAMER, 08.05.2014 - 07:43

      izlazi za PC, nove i stare konzole, osim nitenda

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?