HCL.HR

Star Wars Jedi: Fallen Order može se igrati i pomoću plastičnog lightsabera

Zoran Žalac 18.11.2019.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Jedan je igrač na Twitchu pokušao dati novu razinu imerzije novoj Star Wars igri tako što je kreirao poseban kontroler za nju.

Star Wars Jedi usrećio je mnoge fanove Star Wars franšize kao iznenađujuće kvalitetna single-player igra u tom univerzumu. Neki od tih fanova potom su otišli korak dalje u konzumiranju te igre. Ja sam evo sašio halju Obi Wan Kenobija i već ju dva dana nosim po stanu. No, pravi pothvat napravio je streamer Rudeism koji je kreirao poseban kontroler za SW Jedi.

Kontroler uključuje plastični lightsaber i rukavicu za Silu. Radi na principu prepoznavanja pokreta pa se sabljom u igri može mahati tako da se maše plastičnim lightsaberom. Slično vrijedi i za korištenje Sile – lijevom rukom se aktivira određena moć, baš kako to Jediji rade. Ne dok sjede, ali shvaćate poantu.

Stvar radi i zanimljiva je, međutim, prilično je nepraktično igrati na ovaj način. Svejedno, interesantno je ovo u kontekstu virtualne stvarnosti jer bi ovakav način kontroliranja dobro došao za Star Wars VR igru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?