HCL.HR

Star Wars: The Old Republic dobiva dvije nove ekspanzije u 2014.

Mislav Brusač 05.02.2014.   •   2 komentara


BioWare je potvrdio kako će virtualni stanovnici daleke, daleke galaksije dobiti dvije nove ekspanzije tijekom 2014. godine.

Republikanci i Imperijalci, služeći se svemoćnom Silom došli smo do raznih informacija koje bi vas mogle zanimati, a odnose se na nadolazeće nadogradnje vašeg MMO-a. Kroz objavu na službenim stranicama Star Wars The Old Republica, BioWare je objasnio kako u planu imaju dvije nove ekspanzije, kao i prošle godine. Jedna će biti slična Galactic Starfighteru, a druga će se više odnositi na priču i nadovezivanje na prethodnu ekspanziju, Rise of the Hutt Cartel.

Također, od dana današnjeg Galactic Starfighter dostupan je i Free-to-Play korisnicima, imat ćete pristup i detaljnijoj ploči s rezultatima kao i svim svojim podacima koji se odnose upravo na vaše rezultate, killove, deathove i sl., a moći ćete se i pohvaliti svojim prijateljima, tako da ćete te podatke podijeliti u chatu.

Od 14. do 17. ožujka imat ćete prilike sudjelovati u Double XP Weekendu, 8. travnja mahat ćete lightsaberima i rešetati blasterima u dva nova flashpointa, suočiti se s još jačim beštijama u Nightmare modu za Dread Fortress Operation, a time ćete imati prilike osvojiti i novi set opreme. Da se PvP igrači ne bi naljutili, BioWare će dodati novi warzone, kao i galaksiju za rokanje s vašim starfighterima.

10. lipnja Dread Palace Operation će također dobiti svoj Nightmare mod, a neće manjkati ni novih brodova. Doduše, iako ostalih informacija o ažuriranjima za lipanj nema mnogo, BioWare kaže da će upravo tada stići najveći update do te točke, no za sada ne žele reći o čemu se točno radi.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?