HCL.HR

Starcraft 2 dobiva 3D patch

Igor Belan 04.07.2010.   •   4 komentara


Osim naprednog 3D rendering enginea, StarCraft 2 dobiti će i podršku za 3D prikaz za vlasnike Nvidia grafičkih kartica i ekrana koji podržavaju ovu tehnologiju.

Iako smo već odavno upoznati sa činjenicom kako će StarCraft 2 imati robusan 3D rendering engine, tek nedavno smo saznali kako će imati i podršku za onu drugu vrstu 3D-a, onu koja zahtijeva posebne naočale. Otkrio nam je taj detalj voditelj produkcije igre Chris Sagaty putem intervjua za IGN na nedavnom eventu otkrivanja aviona sa Starcraft 2 detaljima.

“Izdati ćemo 3D u prvih par mjeseci za one Nvidia grafičke kartice i ekrane koji podržavaju ovu tehnologiju”, objasnio je Chris, a predstavnik Nvidie, također za IGN, potvrdio je kako trenutno “optimiziraju tehnologiju za sve sisteme”, kako bi podrška za 3D radila na što širem rasponu različitih konfiguracija. Kako je riječ o jednoj top-down strategiji, nije nam previše jasno koliko 3D ima smisla u ovome naslovu, ali svakako ćemo i to isprobati kada nam postane dostupno. Ako slučajno još niste čuli – StarCraft 2 opako je blizu izlaska, igrati ćemo ga već 27. srpnja.

Komentari (4)

  • sapphire

    04.07.2010 - 07:16

    kako forsiraju ovaj 3D ccc
    baš će neko dok igra online nosit naočale da bi uživo u tim efektima…

  • Ementaler

    04.07.2010 - 08:05

    Da, to baš nikako nema smisla. Eventualno u singleplayer kampanji, da se dobije taj veći gušt igranja, bolja imerzivnost u priču itd. Ali opet, ako će taj patch izbaciti nakon nekoliko mjeseci, već će svi preći kampanju na “normalan” dvodimenzionalni način.

  • bojanski

    04.07.2010 - 08:22

    Ma i 3D obični je previše, nema boljeg gušta od starog Starcrafta 😛
    Ovo je samo money whore potez za taj 3D, ipak – nabavite naočale, monitor i blabla – treba vam to 😛

  • Maximum

    04.07.2010 - 12:15

    Kada malo razmislim…kolko ce ludih koreanaca kupiti 3D monitor,nvidia graficku i sl samo da bi u Fullu igrali njihovu omiljen sport,Nvidia ce dosta zaraditi kao i proizvodjaci 3D monitora.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?