HCL.HR

Na Steamu su navodno pronađeni podaci za LittleBigPlanet igre

Zoran Žalac 28.01.2023.   •   1 komentara


U bazi podataka za Steam primijećeni su unosi vezani za tri igre iz serijala LittleBigPlanet, iako je lansiranje Sackboya na PC platformi bilo neslavno.

U bazi podataka za Steam pronađena su tri čudna unosa. Navodno se isti odnose na tri igre iz serijala LittleBigPlanet koje *možda* stižu na PC. Međutim, teško je u to povjerovati s obzirom na to da je prošle jeseni igra Sackboy: A Big Adventure prošla nezapaženo na PC-ju – do te razine da nema ni tisuću korisničkih recenzija, što sugerira slabu prodaju.

U dolazak LittleBigPlanet igara na PC još je teže povjerovati iz razloga što prva dva dijela nisu dostupna ni na PlayStation 4 i 5 konzolama, a serveri su im isključeni krajem 2021. godine.

Jedino potencijalno objašnjenje bilo bi u remaster kolekciji triju LittleBigPlanet igara koja bi paralelno izašla za PC i PlayStation konzole. U prilog tome ide i argument da serijal uskoro slavi 15 godina postojanja. Ipak, ranije nije bilo nikakvih naznaka o tome tako da sve ovo uzmite s jako velikom dozom rezerve.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Filip Zorić

    28.01.2023 - 23:38

    Meni strašno drag serijal tako da držim fige da se ovo dogodi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?