HCL.HR

Stigao Crni Dabar, srezao cijene na HCL Shopu

HCL SHOP 26.11.2021.


Kul i trendy kakvi jesmo, sjetili smo se da bismo i mi mogli održati jedan Crni petak u HCL Shopu. Samo što naš traje tjedan dana i zove se naravno Crni Dabar. A kako drugačije?

Dugo vas nismo počastili nekim popustom na HCL Shopu pa smo odlučili skočiti na taj vlak crnih petaka, tjedana i kibernetičkih ponedjeljaka te pokrenuti našu vlastitu malu akciju koju zovemo Crni Dabar.

Crni Dabar za razliku od onog Zlatnog ne dijeli nagrade nego popuste. Spustili smo tako cijene za sav naš merch u HCL Shopu.

Nikad nam nisu išli postoci pa nismo baš 101% sigurni za koliko posto je sve spušteno, ali cijene su svakako niže nego ikada.

Evo primjerice, majice na kratke rukave su vam sada samo 99 kn, a ruksaci samo 69 kn (nice!). Imamo naravno još i maskice za mobitele, hoodice i maske za lice pa navratite na HCL Shop i bacite oko na novu, sniženu ponudu.

Samo imajte na umu da Crni Dabar ne traje zauvijek. Niže cijene trajat će samo do sljedećeg petka (3.12.). Nakon toga, cijene se vraćaju na staro, a naš Dabar ide u komoru za bojanje – uskoro će opet postati Zlatan.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?