HCL.HR

Stiže Harry Potter: Quidditch Champions i ne izgleda baš *magično*

Zoran Žalac 08.06.2024.   •   3 komentara


Harry Potter i njegova ekipa pripremaju metle i polijeću zaigrati partiju metloboja početkom devetog mjeseca na PC-ju i konzolama.

Harry Potter: Quidditch Champions najavljen je prošle godine kao zasebna igra metloboja, a nakon nekoliko faza testiranja bit će spremna za lansiranje 3. 9. ove godine.

Ako ste po izgledu pomislili da je posrijedi free-to-play igra, prevarili ste se – Quidditch Champions će se plaćati, ne znamo još koliko, ali je otkriveno da će se po izlasku odmah dijeliti uz PS Plus Essential.

Ovo će primarno biti kompetitivna multiplayer igra, iako se spominje da će neki oblik samostalnog igranja također biti dostupan. Vidjet ćemo tako poznate likove iz knjiga, uključujući Harryja, Rona i Hermionu, moći ćemo trenirati u dvorištu Weasleyjevih i natjecati se na svjetskom prvenstvu u metloboju.

U slučaju da niste upoznati s ovim sportom iz svijeta čarobnjaštva, radi se tu o fiktivnoj igri u kojoj se natječu dva tima s po sedam igrača. Svi lete na metlama, loptom gađaju tri obruča na protivničkoj strani terena i izbjegavaju maljce kojima ih protivnici nastoje srušiti s metle. U međuvremenu dva lovca tijekom meča love zlatnu zvrčku kako bi hvatanjem iste okončali meč.

Komentari (3)

  • Future man

    08.06.2024 - 12:57

    Jeli se može kreirati Croatian quidditch team ?

    • Samson

      @Future man, 08.06.2024 - 13:16

      Nooo

  • SanKa

    10.06.2024 - 13:32

    koji megacrap, umjesto da izbace DLC za hogwarts legacy sa tim, oni naprave mobilnu igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?