HCL.HR

Stiže još jedna nogometna igra – LEGO oblika

Zoran Žalac 23.02.2022.   •   3 komentara


Čini se da će tvrtka 2K Games ipak ući u svijet nogometnih videoigara – samo ne onako kako su se mnogi nadali. Navodno stiže nogometna LEGO igra.

Sjećate se onih vremena kad FIFA i PES/eFootball nisu bile jedine nogometne igre na tržištu? Čini se da se ta vremena vraćaju. Osim što nam u budućnosti stižu nove nogometne simulacije kao što su UFL i GOALS, vraća se i arkadni nogomet uz Mario Strikers Battle League te – pazite sad – LEGO nogomet.

Kako prenosi portal VGC, tvrtke 2K Games i LEGO planiraju čitav niz sportskih igara s LEGO brendom, a prva bi trebala biti nogometna igra. Nju navodno razvija britanski studio Sumo Digital, poznat po Sonic karting igrama te kasnijim LittleBigPlanet naslovima. Navodno je plan taj da se izlazak igre uskladi sa svjetskim prvenstvom u nogometu, koje se održava krajem 2022.

Dakle, 2K Games napokon ulazi na tržište nogometnih igara – ali ne onako kako su mnogi priželjkivali od vlasnika NBA i WWE 2K serijala. Potencijalni razlog zašto se 2K Games udružio s Legom jest taj da žele privući što više mladih igrača. Sličnom su rutom krenuli i s arkadnim igrama NBA Playgrounds i WWE Battlegrounds.

Interesantno je kako ovo ne bi bio prvi nogometni naslov LEGO oblika. Još u eri PlayStationa 2 postojala je igra Football Mania. Evo kako je to tada izgledalo:

Komentari (3)

  • Cone3006

    23.02.2022 - 14:49

    Ovo bih cak i kupio

    • kebbab

      @Cone3006, 23.02.2022 - 19:37

      I ja isto. Drugari i gajba piva zabarikadiramo se u dnevni boravak pred tv i udri 😄

    • butjer1010

      @kebbab, 23.02.2022 - 22:14

      Ovo i izgleda kao da igra netko ko je već popio gajbu pive! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?