HCL.HR

Stiže nam neočekivana Shin Megami Tensei i Fire Emblem mješavina

Igor Belan 24.01.2013.   •   5 komentara


Nintendo je otkrio zbilja neočekivani crossover naslov na kojemu radi s Atlusom – Wii U ekskluzivnu mješavinu Fire Emblem i Shin Megami Tensei franšiza.

Nintendo (Intelligent Systems) i Atlus zajedno rade na igri koja je mješavina Fire Emblem i Shin Megami Tensei franšiza. Trailer za tu igru otkriven je tijekom jučerašnjeg Nintendo Direca, a isti pokazuje neke Fire Emblem likove te vizuale koji podsjećaju na Shin Megami Tensei. Za sve vas koji ne znate, riječ je o dvije vrlo velike, popularne i cijenjene franšize pa je najava ovakvog jednog crossover naslova ekskluzivnog za Wii U zaista velika stvar za Nintendovu novu konzolu.

Iako igra možda neće biti vrlo popularna kod nas u Hrvatskoj, u drugim dijelovima svijeta će sigurno naći svoju publiku i tako pomoći smjestiti Wii U konzolu u više domova diljem svijeta. A to je ono što će kasnije osigurati više različitih i kvalitetnih Wii U ekskluziva krojenih više po ukusu većine domaćih gamera.

No dobro, pustimo sada razmišljanja o prosječnom domaćem gameru i budućnosti Wii U konzole, pogledajte trailer za Shin Megami Tensei X Fire Emblem i javite nam kako vam se čini.

Za rasprave o Wii U konzoli provjerite naš Wii U podforum.

Komentari (5)

  • Zael

    24.01.2013 - 17:13

    šteta što ovakve teme zjape prazne i niko na ovom forumu nema ljubavi prema ovom crossoveru 😀 ovo će bit strava!!
    "Iako igra možda neće biti vrlo popularna kod nas u Hrvatskoj…"
    ma neće stoposto!! realno, koliko ljudi u hrvatskoj boli briga za pionirima rpg-a i taktičkog rpg-a? na prste se daju izbrojati

    • voltron

      @Zael, 24.01.2013 - 23:54

      nije ovo japan :P. šalim se. stanje je takvo jer većina članova nisu "konzolaši" ili nisu bili kad je to trebalo haha. i zato neki nikad nece shvatiti da je primjerice chrono cross ili vagrant story 100x bolji od bilo kojeg novog COD-a, BF-a, FC3 bal, bla. al to je samo moje misljenje 🙂

    • Zael

      @Zael, 25.01.2013 - 00:25

      nije samo tvoje 😛

    • Rogue

      @Zael, 25.01.2013 - 18:03

      Vagrant Story mi je uz Gothic 2 najbolja igra koju sam igrao .

  • l)oolvl

    25.01.2013 - 17:37

    ako je od atlusa, onda će sigurno biti dobra 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?