HCL.HR

Streaming na YouTubeu dobio tri nove mogućnosti po uzoru na Twitch

Zoran Žalac 15.07.2021.   •   1 komentara


Oni igrači koji vole emitirati svoje igranje na YouTubeu od danas mogu koristiti tri nove opcije tijekom live streama.

U slučaju da na YouTubeu prakticirate emitiranje svog igranja uživo, zanimat će vas tri nove mogućnosti koje su upravo dodane toj platformi, a vrlo su slične onome što je već neko vrijeme dostupno na Twitchu .

Prva novost su klipovi, odnosno kratki isječci iz live streama koje kreatori na YouTubeu mogu lako izrezati i objaviti kao zaseban video. Klipovi mogu trajati najkraće pet sekundi, najduže jednu minutu. No, da biste ih koristili morate imati najmanje 1000 pretplatnika. Barem za sada, u planu je da se ovo u budućnosti omogući svima.

Druga novost je live chat ekskluzivan samo pretplatnicima kanala. Dakle, čavrljanje se može ograničiti na pretplatnike, a streamer može odrediti koliko dugo netko mora biti pretplaćen na kanal prije nego dobije opciju sudjelovanja u live chatu. Ova se opcija može uključiti i isključiti tijekom samog emitiranja.

Konačno, tu su ankete za gledatelje streama, ali i premijera na YouTubeu. Na ovaj način publika glasanjem u anketi može streameru poručiti što žele da napravi u igri, koju odluku da donese i sl.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?