HCL.HR

Street Fighter V želi zadati nenadani udarac

Zoran Žalac 13.04.2015.   •   3 komentara


Cilj sljedećeg Street Fightera bit će usrećiti fanove, ali i privući novu publiku. U tu svrhu, u Capcomu žele napraviti nešto što nitko ne očekuje.

U intervju za magazin Edge dizajner Street Fighter serijala Yoshinori Ono otkrio je nekoliko detalja sljedeće igre – petog dijela koji je najavljen za PS4 i PC platforme. Kako navodi Ono, Street Fighter V profitirat će jer se na prošlom dijelu radilo gotovo sedam godina. Samim time, postavljen je temelj za nešto novo i još veće, za nastavak koji bi obuhvatio sve što Street Fighter jest, ali i proširio to na nešto što od njega još nismo vidjeli.

„Sada želimo stvoriti nešto što nitko ne očekuje. Street Fighter 4 bio je oživljavanje strasti. Street Fighter 5 je rast te strasti.“ – poručio je Ono, dodavši kako će nova igra biti jednako naklonjena novo pridošlim igračima kao i dugogodišnjim fanovima.

Što to točno Capcom ima u rukavu za novi SF, za sada još nije poznato. Prvi prikazi igre nisu pokazali ništa revolucionarno novo, ali je značajan pomak učinjen najavom kako igra mrežni multiplayer igre neće biti ograničen samo na jednu platformu, već će igrači na PlayStationu 4 i na PC-u moći igrati jedni protiv drugih.

Komentari (3)

  • Dexol

    13.04.2015 - 19:01

    Zašto su kontrole u toj igri tako komplicirane? za Haduken napad moraš skoro slomit gljivu na gamepadu da ga izvedeš, više volim kad je jednostavnije od toga.

    • grgoljblaster

      @Dexol, 13.04.2015 - 22:40

      Dole napred X je lomljenje gamepada? Bolje nemoj da gledas Zangiefove ultre xD

  • hanteed

    15.04.2015 - 12:55

    nije nesto igra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?