HCL.HR

Stronghold Crusader 2 će biti otkriven na E3-ju

Renato Pedišić 05.06.2013.   •   3 komentara


Nasljednik kultnog Stronghold Crusadera napokon će biti prikazan publici i to na nadolazećem Electronic Entertainment Expu koji se u Los Angelesu odvija od 11. do 13. lipnja.

Firefly Studios, studio koji se nalazi iza svih Stronghold igara, najavio je kako će njihov nadolazeći Stronghold Crusader 2 biti uskoro prikazan na E3 sajmu koji službeno počinje 11., a trajat će do 13. lipnja.

Nakon što ga se prikaže novinarima, igra će se prikazati i javnosti kroz prve screenshote i trailer, a internetska stranica sa svim informacijama o igri bit će pokrenuta 11. lipnja. Ono što smo saznali o nadolazećem Strongholdu je kako će igra sadržavati nove vizuale, novo borbeno sučelje, nove jedinice i umjetnu inteligenciju, nove mape, nove klase vojnika, zamke i jedinstven dizajn dvoraca, a to sve barem za sada obećava dobar Stronghold naslov.

Stronghold Crusader 2 bi trebao izaći pred kraj 2013. godine, a za što bolju kvalitetu igre Firefly Studios traži pomoć fanova koji će igru moći financirati preko Gambitiousa, gotovo zaboravljene crowdfunding stranice.

Komentari (3)

 • DjokaBA

  05.06.2013 - 15:23

  Molim vas napravite ovo da valja…

 • picipolivadi

  05.06.2013 - 17:12

  Nedo vam Bog da ga zaserete ko 2. i 3.

 • Draka

  06.06.2013 - 11:38

  @Picipolivadi
  I sami su priznali da im je najveći neuspjeh studia Stronghold 3.
  I da bi se izvukli, prave igricu istu kao i jedinu koju ljudi vole i igraju: Crusader 🙂
  @DjokaBA
  Hoće. Čitam im redovno twitter, forum i FB. Odgovaraju na sve predloge, sugestije, kritike..trude se stvarno.
  Cilj im je da imaju engine kao prije, sa 3D. Mada opet, samo ih 14 radi na igrici s obzirom da su izgubili sponzore i bankrotirali.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!