HCL.HR

Sunless Sea dobio datum izlaska i launch trailer

Stjepan Fikter 04.02.2015.   •   3 komentara


Distopijski svijet Sunless Sea za koji dan izlazi u finalnoj verziji, kada ćemo moći jesti vlastitu brodsku posadu ili poludjeti zahvaljujući strahu od mraka.

Kickstarter uspješnica Sunless Sea šestog veljače napušta Early Access i stiže nam u finalnoj verziji, u kojoj ćemo moći još jednom zaploviti distopijskim svijetom palog Londona. Za one koji nisu upoznati s naslovom, radi se o rougelike plovidbi brodom gdje nas osim istraživanja, trgovanja te borbe, očekuju i problemi poput poludjele posade ili kanibalizma. Ništa strašno, reklo bi se.

Developeri još navode kako nas očekuju razne priče i tajne u neobičnome svijetu, uz mogućnost unajmljivanja unikatnih likova poput Haunted Doctora ili Irrepressible Cannoneera, od kojih svaki ima svoju priču koju nam mogu, ali i ne moraju ispričati. Da vidite o čemu se točno radi, prilažemo vam launch trailer, a u slučaju da vam se igra svidi, možete je kupiti na Steamu, Gogu ili Humble Storeu.

Komentari (3)

 • Apocalypse4987

  04.02.2015 - 17:32

  SIndikat pomoraca ne podržava kanibaliziranje posade

 • Black op

  04.02.2015 - 17:53

  Zasto logo izgleda kao onaj iz Outlast-a a na glavnoj slici lik ljubi otkinut prst kao onaj na slici iz outlast whistleblower DLC-a @[email protected]

 • goldfinger

  04.02.2015 - 18:11

  Ovo bi moglo biti zanimljivo…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!